Gratis

Thaise Markt Kempen 2020

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Kanaalweg

Kanaalweg

2430 Laakdal

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Gedurende 2 dagen, za 19 en zo 20 september, verwelkomen we graag voor de 2e editie van de Thaise Markt Kempen

Over dit evenement

De markt zal doorgaan op een terrein dat 3 keer zo groot is als vorig jaar, én in openlucht. Wij zullen klaar zijn om jullie veilig te ontvangen, zodat jullie enkel nog hoeven te genieten.

// We vragen jullie wel om met een gratis ticket een tijd aan te duiden waar binnen jullie zullen komen. Op deze manier kunnen we het aantal bezoekers op hetzelfde moment netjes spreiden. //

Voor de tweede keer organiseert UniTrips samen met Domein De Vesten deze Thaise Markt. Door het grote succes van vorig jaar hebben UniTrips en Domein De Vesten besloten VZW Mahanakhon op te richten. De opbrengst van de Thaise Markt gaat naar Bamboo School Thailand. Dit is een toevluchtsoord voor weeskinderen, kinderen die in de steek gelaten zijn en kinderen met medische problemen. Zonder dit project zouden deze kinderen dakloos zijn en geen toegang hebben tot onderwijs.

De Thaise beleving begint al direct op de parking waar de gasten met een typische tuk tuk naar het event worden gebracht. Een groot podium met Thaise dans en muziek zorgen voor het nodige entertainment en meer dan 20 streetfood stalletjes zorgen ervoor dat ook de honger gestild kan worden. Daarnaast zullen er enkele non-food stalletjes te vinden zijn die leuke Thaise gadgets verkopen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Kanaalweg

Kanaalweg

2430 Laakdal

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen