The breakfast Hub

Actions Panel

The breakfast Hub

Hét netwerkontbijt voor vrouwelijke onderneemsters in Haarlem

When and where

Date and time

Location

Tribe Hub Wagenweg 1 2012 NA Haarlem Netherlands

Map and directions

How to get there

Refund Policy

Contact the organizer to request a refund.
Eventbrite's fee is nonrefundable.

About this event

Ontbijten, leuke onderneemsters ontmoeten én je laten inspireren om jouw business naar the next level te tillen: hebben we je aandacht?

Wij van Tribe Hub geloven in de kracht van community. Daarom willen we maandelijks een netwerkontbijt gaan organiseren: The breakfast Hub.

Voor wie is dit ontbijt?

Voor jou als jij een ondernemende vrouw bent die graag connect met andere onderneemsters. Het maakt niet uit of je pas bent gaan ondernemen of dat je al jaren je eigen business runt. We kunnen allemaal van elkaar leren. Dit netwerkontbijt is het ideale moment om andere onderneemsters te ontmoeten, eventuele samenwerkingen te vinden en te leren van elkaars ervaringen.

Hoe zit deze ochtend eruit?

Je bent tussen 08:45 en 09:15 uur van harte welkom. We beginnen om 09:15 uur met een voorstelronde, waarin jij kunt vertellen over jouw ondermening. Daarna zullen we gezamenlijk genieten van een heerlijk vers ontbijtje van Pip Deli. Tijdens het ontbijt wordt iedere maand een mini masterclass gegeven, zodat jij na het ontbijt weer geïnspireerd aan de slag kunt in je eigen onderneming. Er is voldoende tijd om elkaar beter te leren kennen en ervaringen met elkaar uit te wisselen.

De Breakfast Hub eindigt om 11:30 uur. Daarna ben je welkom om een dagje te flexwerken bij Tribe Hub. Op deze manier kun je doorkletsen als je dat wilt, óf juist geinspireerd verder werken in onze fijne Hub.

What's included?

- Heerlijk gezond ontbijt, met een vers sapje en koffie/thee

- Mini masterclass: iedere maand een ander thema

- Netwerken met vrouwelijke onderneemsters (max 16 personen)

- De rest van de dag toegang tot de co-workspace Tribe Hub (tot 17:00 uur)

Thema 10 November: Ondernemen & Moederschap

Je onderneming vraagt veel van je tijd en headspace, maar je wilt er óók zijn voor je gezin. Vaak zorgen deze dubbele ambities voor veel stress bij ondernemende moeders. Tijdens deze Breakfast Hub gaan we het hebben over de spagaat van ondernemen & moederschap. Nicolette Albada-Jelgersma (eigenaresse van Proud Bear) neemt ons deze ochtend mee in haar wereld: liefdevol communiceren met kinderen. Ze geeft ons inzichten en praktische tools over hoe je als moeder liefdevol in contact kunt blijven met je gezin (als de buitenwereld ook veel van je vraagt).

Thema 8 December: Ondernemen & Zichtbaarheid

We kennen allemaal die worsteling: je wéét dat het belangrijk is om goed zichtbaar te zijn. Om veel van jezelf te laten zien online. Maar tegelijkertijd voelt het ook vaak heel spannend of ongemakkelijk, of heb je er gewoon geen zin in. Soms hebben we zelfs de neiging om maar gewoon te doen wat die ander ook doet, omdat écht authentiek zijn vaak een te grote drempel is. Deze talk gaat over wat het beste werkt als het gaat over 'zichtbaarheid', en hoe je dat kunt bereiken.

Investering:

€35,22 (incl. Eventbrite administratiekosten)

Praktische info:

Tribe Hub, Wagenweg 1 in Haarlem

Betaald parkeren in de omgeving. Bij de Bos en Vaartstraat kun je wel gratis parkeren. Vanaf daar is het ongeveer 8 minuten lopen naar de Tribe Hub.