Free
The Collab Class Showcase Fest - with Gaidaa (live)

The Collab Class Showcase Fest - with Gaidaa (live)

Actions and Detail Panel

Free

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

New Grounds

58-b 's-Gravendijkwal

3014 EE Rotterdam

Netherlands

View Map

Event description
Een avond waarin de twaalf talenten van The Collab Class hun talent zullen showcasen, met als extra verrassing een optreden van Gaidaa!

About this event

Coolhaven Collab is back! De afgelopen maanden zijn er twaalf multidisciplinaire talenten uit Rotterdam het gloednieuwe coachingstraject van The Collab Class ingegaan. Hierin kregen ze intensieve begeleiding van ervaringsdeskundigen uit het werkveld. Samen met de coaches Tasha Slagtand (House of Knowledge), Carole van Ditzhuyzen (theater) en Nedda Sou (dans) zijn ze aan de slag met een persoonlijk ontwikkelplan. Wat is je doel? Welke handvatten heb je nodig om (de nog ontbrekende) stappen te kunnen zetten in je artistieke ontwikkeling?

Naast de frequente coachingsgesprekken met de professionals zijn de talenten ook uitgenodigd voor verschillende workshops en masterclasses van bijvoorbeeld Albeda College, Codarts en Jeugdtheater Hofplein. Op deze manier hebben ze goed kennis kunnen maken met de verschillende vormen van het kunstvakonderwijs en kunnen aftasten of dit iets is wat bij ze past. Gedurende het hele traject (zelfs tijdens Covid-19) waren er verschillende presentatie momenten waarin de talenten hebben kunnen laten zien uit welk hout ze gesneden zijn. Op zondag 29 mei is het eindelijk zover: dan sluiten de talenten het traject van The Collab Class definitief af met een heus showcasefestival. It’s time to support your local talents! Als extra verrassing nodigen we vocaliste Gaidaa uit voor een live performance. Hoe vet?

De in Nederland gevestigde Soedanese zangeres en songwriter Gaidaa geeft je toegang tot haar ziel in de puurste vorm, en dit doet ze via R&B en soul, versterkt met akoestische instrumentatie en teksten met een rauwe kwetsbaarheid. Met in totaal meer dan 30 miljoen streams als independent artist én met steun van internationale platformen zoals COLORS, The FADER en tijdschrift Schön staat de 22-jarige zangeres uit Eindhoven op het punt om ook internationaal door te breken. In 2020 bracht ze nog haar debuut project ‘Overture’ uit.

Share with friends

Date and time

Location

New Grounds

58-b 's-Gravendijkwal

3014 EE Rotterdam

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved