€179

Multiple Dates

The Love Corporation | Opstellingendag Liefde & relaties | Hilbrand Westra

Actions and Detail Panel

€179
€179

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Vijverschie

212 Schieweg

2636 KA Schipluiden

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Contact the organizer to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Event description
Een opstellingen-dag over liefde, relaties en seksualiteit onder leiding van gerenommeerd meesteropsteller Hilbrand Westra.

About this Event

Op een prachtige landelijke locatie tussen Delft en Rotterdam heb je de kans om mee te doen met een bijzondere opstellingen-dag over liefde en relaties onder leiding van meesteropsteller Hilbrand Westra.

Aan de hand van systemische opstellingen leren we over de werking van de liefde en relaties en over hoe seksualiteit is verbonden met de potentie van de mens op elk gebied. Natuurlijk aangevuld met alle onderwerpen binnen dit thema die door de deelnemers zelf worden ingebracht.

WAAROM MEEDOEN?

- Omdat er altijd nog meer te leren valt over het universele onderwerp liefde, relaties en seksualiteit.

- Omdat het thema belangrijk is voor zowel je persoonlijke als je professionele ontwikkeling.

- Omdat eerdere dagen met Hilbrand over dit thema mensen echt verder hebben gebracht en we iedereen meer liefde gunnen.

REACTIES VAN EERDERE DEELNEMERS (1e en 2e editie)

- "Helend en louterend. Ik weet nu wat me te doen staat."

- "Wat een talent. Respect en heel veel dank voor deze grote inzichten."

- "Wil je jezelf (en je partner) een cadeau geven? Ga dit dan doen. Heel blij om hier een onderdeel van geweest te mogen zijn."

- "Ongelofelijk verrijkend en verdiepend. Een waar geschenk. Vooral als koppel."

VRAGEN VAN MANNEN EN VROUWEN DIE EERDER DEELNAMEN

- "Ik wil meer leren over overgave."

- "Ik wil meer volwassen leren omgaan met relaties en seksualiteit."

- "Ik wil een betere verbinding met mijn partner voelen."

- "Ik wil eindelijk de juiste partner vinden."

- "Ik wil meer leren vertrouwen."

Dit is uiteraard geen uitputtende lijst met mogelijke vragen. Welke vraag leeft bij jou over liefde, relaties en/of seksualiteit?

PRAKTISCHE INFO

Tijden: 10.00 tot 17.30 uur (9.30 uur aankomsttijd)

Locatie: De Vijverschie, Schipluiden

Verzorging: koffie, thee, koekjes én inclusief vegetarische lunch.

Minimum aantal deelnemers: 10

Maximum aantal deelnemers: 14 (Corona-proof)

DEELNEMEN

Na aankoop van je ticket via Eventbrite, ben je verzekerd van deelname. Ongeveer een week voorafgaand aan de dag ontvang je via e-mail de laatste informatie.

Mocht je onverhoopt verhinderd zijn na aankoop, dan kun je contact opnemen met de organisatie. Als er iemand op de wachtlijst staat, dan kunnen we kijken of we iets voor je kunnen regelen.

Uiteraard gelden de algemene Covid-regels en vragen we iedereen zelf verantwoordelijkheid te nemen voor de eigen gezondheid.

ORGANISATIE EN VRAGEN:

Deze dag wordt georganiseerd door Nicole Smet | The Love Corporation. We organiseren meer van dit soort evenementen. Kun je niet op deze dag komen en/of wil je graag op de hoogte blijven van ons aanbod, meld je dan op www.thelovecorporation.nl/contact. Dan ontvang je altijd het nieuwste aanbod eerst.

Heb je vragen, stuur dan een e-mail naar Nicole: nicole@thelovecorporation.nl

OVER HILBRAND WESTRA (1969)

Hilbrand werd in Seoul (Zuid-Korea) geboren als Jeong, W'on Seok. Hij belandde met zijn zus in 1973 als eerste geadopteerde zoon in een Fries gezin in Amsterdam Oud-West. Na hem en zijn zus volgden nog zes kinderen uit Zuid-Korea, Indonesië en Brazilië. Hilbrand groeide vanaf 1979 op in Noordwest-Friesland. Hij studeerde Personeel & Organisatiekunde aan de Hanzehogeschool in Groningen en, na zijn Militaire uitzending in Bosnië, Arbeidssociologie aan de UvA. Hij werkte o.a. als HR-manager bij Royal Friesland Foods, KLM, ING en France Telecom.

In 2003 kwam hij in aanraking met het systemisch werk en opstellingen. Zijn leermeester was Wolfgang Könighaus. Toen Könighaus ernstig ziek werd en overleed, besloot Hilbrand zijn werk voort te zetten. Zijn School voor Systemisch Bewustzijn is zijn eerbetoon aan zijn leermeester, maar vooral een verdiepende benadering in en voor het systemisch werk in Nederland en daarbuiten.

Het onderwerp liefde en relaties heeft Hilbrand altijd beziggehouden. Als geadopteerde is dat vaak een onderwerp van groot belang. Door systemisch werk kwam hij er al snel achter dat er veel mis is in de kern van het liefdessysteem bij veel mensen. Zijn onderzoek naar de psychologie van de liefde, emotioneel lichaamswerk, systemische inzichten en opstellingen brachten hem bij Carl Jung, de fenomenologie en het existentialisme. Zijn werk, kennis en ervaring maken van Hilbrand een boeiende en begenadigde docent en spreker.

Share with friends

Location

Vijverschie

212 Schieweg

2636 KA Schipluiden

Netherlands

View Map

Refund Policy

Contact the organizer to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Save This Event

Event Saved