€179

Multiple Dates

The Love Corporation | Opstellingendag Liefde & relaties | Hilbrand Westra

Actions and Detail Panel

€179

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Vijverschie

212 Schieweg

2636 KA Schipluiden

Netherlands

View Map

Refund policy

Refund policy

Contact the organizer to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Event description
Een masterclass over liefde, relaties en seksualiteit onder leiding van Hilbrand Westra en Nicole Smet.

About this event

Op een prachtige landelijke locatie tussen Delft en Rotterdam heb je de kans om mee te doen met een bijzonder leuke en leerzame dag over liefde en relaties onder leiding van Hilbrand Westra en Nicole Smet. Nicole heet je welkom en leidt de dag in en daarna geeft Hilbrand je met zijn systemische blik en fenomenologische manier van familieopstellen meer inzicht op jouw liefdes- of relatievraagstuk.

Aan de hand van familie- en systemische opstellingen leren we over de werking van de liefde en relaties en/of over hoe seksualiteit is verbonden met de potentie van de mens op elk gebied. Je leert en ontdekt door het inbrengen van je eigen vragen, maar ook door die van anderen en door zelf in opstellingen als representant te staan.

Je bent welkom met en zonder partner; als langdurige single op zoek naar de liefde; met vragen over hoe je beter kunt omgaan met je ex-partner; hoe je weer leven kunt blazen in je seksuele relatie of welke vraag binnen het thema dan ook.

Ervaring met systemisch werk en familieopstellingen mag, maar is zeker geen vereiste.

WAAROM MEEDOEN?

- Omdat er altijd nog meer te leren valt over het universele onderwerp liefde, relaties en seksualiteit.

- Omdat het thema belangrijk is voor zowel je persoonlijke als je professionele ontwikkeling.

- Omdat onze eerdere dagen over dit thema mensen echt verder hebben gebracht en we iedereen meer liefde gunnen.

VRAGEN VAN MANNEN EN VROUWEN DIE EERDER DEELNAMEN

We hebben eerder dagen met dit thema georganiseerd. De inhoud van de dag die jij bijwoont is mede afhankelijk van de vragen die door de deelnemers worden ingebracht. Voorbeelden van vragen en onderwerpen in eerdere edities:

- "Ik wil een betere verbinding met mijn partner voelen."

- "Ik wil eindelijk de juiste partner vinden."

- "Ik wil meer leren vertrouwen."

- "Ik wil meer leren over overgave."

- "Ik wil meer volwassen leren omgaan met relaties en seksualiteit."

Dit is uiteraard geen uitputtende lijst met mogelijke vragen. Welke vraag leeft bij jou over liefde, relaties en/of seksualiteit? Neem die mee!

REACTIES VAN EERDERE DEELNEMERS

- "Helend en louterend. Ik weet nu wat me te doen staat."

- "Wat een talent. Respect en heel veel dank voor deze grote inzichten."

- "Wil je jezelf (en je partner) een cadeau geven? Ga dit dan doen. Heel blij om hier een onderdeel van geweest te mogen zijn."

- "Ongelofelijk verrijkend en verdiepend. Een waar geschenk. Voor mijzelf, maar ook voor ons als koppel."

PRAKTISCHE INFO

Tijden: 10.00 tot uiterlijk 17.30 uur (9.30 uur aankomsttijd)

Locatie: De Vijverschie, Schipluiden

Verzorging: koffie, thee, koekjes én inclusief eenvoudige vegetarische lunch.

Minimum aantal deelnemers: 10

Maximum aantal deelnemers: 16

DEELNEMEN

Na aankoop van je ticket via Eventbrite, ben je verzekerd van deelname. Ongeveer een week voorafgaand aan de dag ontvang je via e-mail de laatste informatie.

Mocht je onverhoopt verhinderd zijn na aankoop, dan kun je contact opnemen met de organisatie. Als er iemand op de wachtlijst staat, dan kunnen we kijken of we iets voor je kunnen regelen.

COVID-TIJD

We vragen iedereen zelf verantwoordelijkheid te nemen voor de eigen gezondheid. Je blijft thuis als je klachten hebt. Zo niet, dan ben je van harte welkom.

De eigenaren van De Vijverschie zorgen dat onze zaal schoon en goed gelucht is als we komen. In de pauzes kun je ontspannen in de tuin (als het weer het toestaat).

ORGANISATIE EN VRAGEN:

Deze dag wordt georganiseerd door Nicole Smet | The Love Corporation. We organiseren meer van dit soort evenementen. Kun je niet op deze dag komen en/of wil je graag op de hoogte blijven van ons aanbod, meld je dan op www.thelovecorporation.nl/contact. Dan ontvang je altijd het nieuwste aanbod eerst.

Heb je vragen, stuur dan een e-mail naar Nicole: nicole@thelovecorporation.nl

OVER HILBRAND WESTRA (1969)

Jarenlang werkzaam als HR-manager in tal van internationale organisaties en 20 jaar actief als internationaal executive coach en spreker over onder andere complexe partnerrelaties. Sinds 2018 oprichter van de School voor Systemisch Bewustzijn en sinds 2020 partner van The Love Corporation.

“Het leven is een complexe werkelijkheid. De liefde en relaties zie ik als belangrijke leerschool voor de persoonlijke ontwikkeling van mensen. Als we onze verwarring over onze plaats, positie en rollen in onze relaties kunnen doorgronden, ontstaat er meer rust en een grotere kans op succesvolle relaties. Met The Love Corporation leveren we hier een bijdrage aan."

Het systemisch werk vormt de basis van al Hilbrands werk en onderzoek, gecombineerd met psychologische en filosofische kennis en inzichten. Zelf is Hilbrand hierin gevormd door Wolfgang Könighaus (1953-2010). "In zijn school verdiepte ik mij in het Contextuele Systemische Werk en Systemische Opstellingen. Bij het Bert Hellinger Instituut volgde ik de opleiding organisatieopstellingen. Nu draag ik zelf bij aan de verdere ontwikkeling en overdracht van het systemische en fenomenologische gedachtengoed."

Hilbrand is ruim 10 jaar getrouwd en heeft helaas geen kinderen, maar wel een geriatrische kat.

NICOLE SMET (1969)

Nicole is opgeleid als gedragswetenschapper, systemisch coach en organisatie- en familieopsteller. Ze is initiatiefnemer en eigenaar van The Love Corporation.

“In The Love Corporation komt mijn levenslange fascinatie voor mensen en hun ervaringen in liefde en relaties samen met ruim 20 jaar ervaring als zelfstandig adviseur en onderzoeker, ruim 6 jaar persoonlijke en zakelijke coaching-ervaring én groeiende kennis van het systemisch en fenomenologisch werk.

Ik volgde op systemisch gebied diverse jaaropleidingen (o.a. bij de Relatieacademie, Academie voor Opstellingen van Hylke Bonnema en School voor Systemisch Bewustzijn) en vele (online) cursussen (o.a. Bert Hellinger Instituut, Inge Land, Siets Bakker, Centeno Coaching Phoenix). Ik doe actief aan systemische intervisie met collega’s."

Nicole heeft een zoon van 15 jaar en is 9 jaar gescheiden van zijn vader. Die persoonlijke ervaring breng zij ook mee in haar werk.

Share with friends

Location

Vijverschie

212 Schieweg

2636 KA Schipluiden

Netherlands

View Map

Refund policy

Contact the organizer to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Organizer Nicole Smet

Organizer of The Love Corporation | Opstellingendag Liefde & relaties | Hilbrand Westra

Save This Event

Event Saved