€25

The ROAST Of…YOU!

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Amstelkerk

10 Amstelveld

1016 AB Amsterdam

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Friends Who Are Going
Event description

Description

Vanaf je geboorte wordt je persoonlijkheid in interactie met je omgeving opgebouwd. Maar je bent niet je persoonlijkheid, je hébt een persoonlijkheid. Vandaag strippen we je genadeloos van al je onbewuste drijfveren, blinde vlekken en valkuilen. Geen zorgen, we bouwen je ook liefdevol weer op ;-).

Dit doen we op basis van de next step in personality testing: de Project Insides Scan. Onnavolgbaar brengt het JOU op het allerdiepste niveau van je psyche in kaart. We beloven je: zoiets heb je nog nooit meegemaakt..

Zin in een bijzondere middag vol fun en praktische levenstips? Kom alleen of neem je vrienden mee! Drankjes inclusief!

Programma
19:00 – Ontvangst
19:30 – Start
21:30 – Drinks

Begeleider deze middag is psycholoog en bedrijfskundige Joel aan ’t Goor. Hij is oprichter van Project Insides en daarnaast CEO van Business Leaders (het grootste sector overschrijdende netwerk voor CEO’s van grote en middelgrote bedrijven in Nederland en België) dat hij op zijn 29e startte. Zijn kracht ligt in de combinatie van een diepe kennis van mensen, ondernemerschap en business. Hij daagt je uit verantwoordelijkheid te nemen en daadwerkelijk zelf achter het stuur te gaan zitten van je geluk, creaties, relaties en de maatschappij waar je in leeft. Volgens hem de weg naar een mindblowing bestaan, zakelijk succes én een betere wereld.

www.projectinsides.com

Share with friends

Date and Time

Location

Amstelkerk

10 Amstelveld

1016 AB Amsterdam

Netherlands

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved