Free

Throwback Classics | Vintage Kilo Sale Nijmegen

Actions and Detail Panel

Free

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Lindenberg Cultuurhuis

23 Ridderstraat

6511 TM Nijmegen

Netherlands

View Map

Event description
Throwback Classics organiseert de grootste kilo sale nu in Nijmegen. De beste kwaliteit vintage voor de laagste prijs!

About this event

BEN JIJ KLAAR VOOR HEEL VEEL VINTAGE?

Na het succes van onze eerste editie in Nijmegen is Throwback Classics terug met onze gigantische collectie vintage kleding. Daarom houden we op 22&23 JAN onze volgende editie in het Lindenberg Cultuurhuis!

KERSVERS ASSORTIMENT

Met meer dan 3000kg vintage kleding in alle soorten, maten en stijlen hebben we voor ieder wat wils. Zoals altijd hebben we een flinke dosis nieuwe vintage ingeslagen om jullie nog meer keuze te geven. En dat nog steeds vanaf €17,50 per kg!

GRATIS ENTREE

Toegang voor de Vintage Kilo Sale Pop-Up Store is gratis. Om ons een duidelijk beeld te geven hoeveel bezoekers we kunnen verwachten vragen we jullie om online een ticket te reserveren.

LINDENBERG NIJMEGEN

We zijn op zaterdag 22 januari en zondag 23 januari geopend van 10:00u tot 17:00. Er zal het hele weekend lang worden bijgehangen dus het maakt niet uit hoe laat je er bent er staat altijd een volle zaal voor je klaar.

IEDERE DAG KANS OP GRATIS SHOPPEN

Iedere dag van onze Vintage Kilo Sale Pop-Up Store verloten we één iemand uit die zijn aankoopbedrag terug wint! Je hoort het goed, je maakt kans om gratis te shoppen tijdens onze Kilo Sale. Zorg dat je ons volgt op Instagram en vraag tijdens het afrekenen wat je moet doen om kans te maken.

Voor alle updates aangaande de Vintage Kilo Sale Pop-Up Store volg ons op INSTAGRAM @throwbackclassics.vintage en houdt onze stories goed in de gaten.

Tot snel!

Share with friends

Date and time

Location

Lindenberg Cultuurhuis

23 Ridderstraat

6511 TM Nijmegen

Netherlands

View Map

Organizer Throwback Classics

Organizer of Throwback Classics | Vintage Kilo Sale Nijmegen

Save This Event

Event Saved