€ 6,05

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

In De Ruimte

230 Oudegracht

3511 NT Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Save the date! Op woensdag 21 februari is het tijd voor de eerste editie van 030 Onderneemt. Een initiatief voor alle vrouwelijke ondernemers uit (de omgeving van) Utrecht met als doel inspireren, netwerken en van elkaar leren. Tijdens de eerste editie van 030 Onderneemt is Eef van Opdorp te gast, zij geeft een presentatie over ‘toeval bestaat niet’. Kirsten Wagenaar is de tweede spreker tijdens 030 Onderneemt. Ze vertelt waarom haar passie bij community building ligt en hoe ze daar al 10 jaar een goede boterham mee verdient. Daarnaast is er tijd om elkaar te leren kennen en samen te proosten op de start van ons netwerk.

Spreker Eef van Opdorp
Financieel deskundige Eef van Opdorp is spreker tijdens de eerste editie van 030 Onderneemt. Eef is zelf al jaren ondernemer en bekend van TV Programma’s als ‘uitstel van executie” en “hoeveel ben je waard”. Op 21 februari vertelt Eef hoe wonderlijk haar bedrijf is gegroeid inclusief vette tegenslagen. Ze is van mening dat toeval niet bestaat. Kortom hoe dwing je geluk af en werk je beter samen met je hoofd.

Spreker Kirsten Wagenaar
Kirsten Wagenaar is een professioneel community builder met ruim 10 jaar ervaring. Gestart in loondienst, als community manager en adviseur, daarna dik 3 jaar als zelfstandige en sinds januari 2017 mede eigenaar van bureau Bind dat zich specialiseert in community strategie, implementatie en beheer. Op 21 februari vertelt Kirsten waarom haar passie bij community building ligt en hoe ze daar al 10 jaar een goede boterham mee verdient. Ook vertelt ze iets over community building trends in Nederland en de waarde ervan voor organisaties.

Locatie & tijd
Voor de eerste editie van 030 Onderneemt zijn we te gast bij In de Ruimte, een inspirerende locatie in de werfkelders aan de Oude Gracht.

Datum: woensdag 21 februari
Inloop: 19.00 uur
Start: 19.30 uur
Welkomstwoord & kennismaking met elkaar 19.30 – 20.00
Spreker 1 - Eef van Opdorp 20.00 – 20.45
Spreker 2 - Kirsten Wagenaar 20.45 – 21.15
Borrel & Afsluiting 21.15 – 22.00

Tickets
Tickets voor 030 Onderneemt zijn 5 euro pp excl. BTW. Voor drankjes en snacks hoef je niet te betalen, dat doen wij. Wij willen alleen zeker weten dat je erbij bent! Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus schrijf je nu hier in en zorg dat je erbij bent.

Blijf op de hoogte
Volg ons via Facebook, LinkedIn, Instagram en Twitter. Ben je erbij? Laat het dan weten op de eventpagina. En spread the word! Ken jij ondernemende vrouwen die ook bij dit event aanwezig moeten zijn? Stuur ze de links door.

Voor wie
030 Onderneemt is voor vrouwelijke ondernemers uit (de omgeving van) Utrecht. Van ZZP’ers tot ondernemers in bijv. het bedrijfsleven, horeca, de retail of welke branche dan ook: je achtergrond is niet relevant. Zolang je maar voldoet aan de 3 kenmerken die ons verbinden: Je bent vrouw, ondernemer en woont en/of onderneemt in, of in de buurt van, Utrecht. Mis je één van deze eigenschappen maar wil je er toch graag bij zijn? Neem contact met ons op en deel je motivatie.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

In De Ruimte

230 Oudegracht

3511 NT Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen