€ 23,60

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

In De Ruimte

230 Oudegracht

3511 NT Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op woensdag 20 juni is de volgende editie van 030 Onderneemt, met als thema Groei. 030 Onderneemt is een initiatief voor vrouwelijke ondernemers met als doel inspireren, netwerken en van elkaar leren. Deze keer zijn Femke de Jong, Founder van FemmeValerie.com, en Vivienne van Eijkelenborg, eigenaresse van Difrax en zakenvrouw van het jaar 2016, te gast. Beide dames delen hun ervaringen als ondernemer, de uitdagingen die ze tegenkomen en hun tips om je onderneming te laten groeien. Daarnaast is er tijdens de borrel voldoende tijd om elkaar te leren kennen en te netwerken.

Femke de Jong – Femmevalerie
Femmevalerie coached sinds 2015 gedreven en ondernemende vrouwen naar een next level shape en een krachtige mindset aan de hand van krachttraining, voeding en persoonlijke groei. Goed voor jezelf zorgen is de basis van waaruit je leeft, zeker als ambitieuze vrouwelijke ondernemer. En dat gaat verder dan alleen bewuste voedingskeuzes maken en voldoende sporten. Iemand kan wel "weten" wat hetgeen is wat er voor nodig is om bepaalde doelen te behalen. Maar het gaat om de kennis die uiteindelijk wordt toegepast. En dat valt of staat met een krachtige manier van denken.

Femke en haar team leggen bewust de nadruk op persoonlijke groei tijdens de coachingsgesprekken. Door inzichten te geven die iemand zelf niet ziet kan er vervolgens gekozen worden voor ander gedrag. En dat heeft niet alleen een positief effect op fysieke doelen, maar ook op ondernemersvlak.

Vivienne van Eijkelenborg – Difrax
Op haar achttiende ging Vivienne bedrijfskunde in Groningen studeren. Na een aantal jaren in de functie van Category en Product Manager gewerkt te hebben bij verschillende Retail ketens besloot ze in 1997 het bedrijf van haar ouders te gaan versterken. In 1967 startte Dippy en Frank van Eijkelenborg met hun bedrijf Difrax – een combinatie van hun voornamen “Di”en “Fra” met de verkoop van geïmporteerde wattenstokjes uit Japan. In 1999 nam Vivienne het bedrijf voor 100% over en bouwde het merk uit met eigen productontwikkeling en een internationale focus.

Vandaag de dag is Difrax een innovatief en modern babymerk dat wereldwijd verkrijgbaar is. Difrax is marktleider in flessen en fopspenen op de Nederlandse markt en de trotse Red Dot Award winnaar voor de flessenwarmer en BtoB borstkolf. Difrax staat voor Happy Growth!

Naast haar passie voor haar werk is Vivienne ook actief met allerlei andere activiteiten. Ze is o.a. Growth Director van de European board of the Entrepreneurs Organization, President van de World Association of Bottle and Teats, gevestigd in Parijs en is winnares van Prix Veuve Cliquot Zakenvrouw van het Jaar 2016. Haar missie is (vrouwelijk) ondernemerschap te ondersteunen. Zij heeft zich verbonden aan diverse goede doelen zoals Free a Girl, Movement on the Ground (Lesbos) en Stichting Gezond Geboren.

Locatie & tijd
Voor de tweede editie van 030 Onderneemt zijn we te gast bij In de Ruimte, een inspirerende locatie aan de Oude Gracht.

Datum: woensdag 20 juni
Inloop: 19.00 uur
Start: 19.30 uur
Welkomstwoord & kennismaking met elkaar: 19.30 – 19.50

Spreker 1 – Femke de Jong: 19.50 – 20.20
Spreker 2 – Vivienne van Eijkelenborg: 20.20 – 21.00
Borrel & Afsluiting: 21.00 – 22.00

Tickets
Tickets voor 030 Onderneemt zijn 19,50 euro pp excl. BTW. Dit is inclusief drankjes. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus schrijf je nu hier in en zorg dat je erbij bent.
Met de opbrengst van de kaarten dekken we alleen de kosten.

Blijf op de hoogte
Volg ons via Facebook, LinkedIn, Instagram en Twitter. Ben je erbij? Laat het dan weten op de eventpagina. En spread the word! Ken jij ondernemende vrouwen die ook bij dit event aanwezig moeten zijn? Stuur ze de links door.

Voor wie
030 Onderneemt is voor vrouwelijke ondernemers. Van ZZP’ers tot ondernemers in bijv. het bedrijfsleven, horeca, de retail of welke branche dan ook: je achtergrond is niet relevant. Ben je geen ondernemer dan behouden wij ons het recht om je kaart te annuleren.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

In De Ruimte

230 Oudegracht

3511 NT Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen