Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Poppodium Hedon

Burgemeester Drijbersingel 7

8021 DA Zwolle

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Een nieuw digital marketing event in Zwolle! Elk kwartaal twee boeiende sprekers en natuurlijk een borrel om na te praten.

Over dit evenement

Thema: Digitale transformatie

Digital verandert alles: van verkoop tot klantenservice en van inkoop tot productontwikkeling. Bedrijven moeten dus, of ze er zin in hebben of niet, bijna al hun processen veranderen.

Wat betekent dit voor ons als marketeers en ondernemers? Hoe zet je succesvol de stap naar full-on digital als je bent opgegroeid en opgeleid in de ‘oude’ wereld? En hoe richt je je bedrijf zo in dat je klaar bent voor wat er allemaal nog komen gaat? Op die vragen gaan we antwoorden zoeken op de derde editie van 038 Digital.

Sprekers:

Johan van Marle (Uitgekookt)

Eén ondernemer die in ieder geval succesvol de transitie naar digitaal gemaakt heeft is Johan van Marle van Uitgekookt. In 20 jaar bouwde hij de groentewinkel in Kampen, die hij overnam van zijn ouders, om tot een maaltijdservice met 110 werknemers, een jaarlijkse groei van 75% en een eigen software-afdeling. Deze avond vertelt hij zijn verhaal en deelt hij zijn belangrijkste learnings.

Marco Derksen (o.a. Marketingfacts, Upstream)

Sinds 2005 adviseert Marco Derksen, tevens oprichter van Marketingfacts, bedrijven over hun digitale transformatie. Hij bestudeerde de impact van digitale technologie op mens, maatschappij, overheid en bedrijven vanuit allerlei perspectieven. Marco is ook docent ‘Leiderschap in digitale transformatie’ en geeft ons op 3 september een overzicht van wat wij als marketeers moeten kunnen, weten en doen om de digitale uitdagingen die voor ons liggen met succes te lijf te gaan.

Over 038 Digital

Zwolle is een bloeiende en ondernemende stad. Boordevol inspirerende bedrijven, bureaus en organisaties. Allemaal partijen die veel van elkaar kunnen leren op het gebied van marketing, digitalisering en innovatie. Alleen gebeurt dat wat ons betreft nog veel te weinig.

Daarom organiseren wij 038 Digital. Ieder kwartaal nodigen we een nationaal bekende spreker én een lokaal talent uit om een visie op marketing te delen, een case uit te diepen of de ins en outs van een tool of techniek te laten zien.

038 Digital wordt mogelijk gemaakt door:

De Nieuwe Zaak

dTLS. Online Marketing

Hedon

Kaartje2Go

Seeders

The Dutch Lab

The Post

Topcentrum E-commerce

Triggerfish!

Viesrood

Foto: Christein van Hoffen

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Poppodium Hedon

Burgemeester Drijbersingel 7

8021 DA Zwolle

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen