038 Digital #6 - Contentmarketing

Ticketverkoop is gesloten

Registraties zijn gesloten
Bedankt voor je aanmelding en tot op de volgende 038 Digital!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Poppodium Hedon

Burgemeester Drijbersingel 7

8021 DA Zwolle

Netherlands

Kaart bekijken

Ticketverkoop is gesloten

Registraties zijn gesloten
Bedankt voor je aanmelding en tot op de volgende 038 Digital!
Beschrijving van het evenement
038 Digital is dé meet-up van Zwolle voor digital marketing. Elk kwartaal twee boeiende sprekers en natuurlijk een borrel om na te praten.

Over dit evenement

Thema: Contentmarketing

We mogen weer de zaal in! En deze eerste post-corona 038 Digital is meteen weer een hele bijzondere. Want hoe maak je content die net zo verslavend is als Netflix? En hoe vertel je het verhaal van iets wat iedereen doet, maar waar bijna niemand over praat? Drie topsprekers, live muziek en de kans om je Zwolse medemarketeers en -ondernemers weer eens te zien (vanaf veilige afstand). Reserveer snel, want er zijn veel minder kaarten dan normaal.

Let op: in Hedon is het coronaprotocol van toepassing. Er mogen daarom maximaal 100 bezoekers in de zaal, het aantal kaarten is dus beperkt. Vlak voor het event sturen we je verdere informatie over het programma en specifieke richtlijnen voor de avond.

Sprekers:

Carlijn Postma (The Post)

Zelfs de meest ervaren marketeers en communicatieprofessionals doen nieuwe inzichten op wanneer Carlijn Postma spreekt over contentmarketing. Ze werd niet voor niets eerder uitgeroepen tot Content Marketing Vrouw van het jaar! Met haar scherpe, frisse kijk op het vakgebied, ontwikkelt ze handige instrumenten en methodieken voor contentmarketing. Daarbij laat ze zich graag inspireren door Netflix en Hollywood.

Tijdens 038Digital neemt Carlijn je mee in de wereld van Bingemarketing, tevens de titel van haar nieuwste boek. Met herkenbare voorbeelden uit films en series en praktische modellen die je eenvoudig zelf toepast, inspireert ze je om zelf binge-waardige content te maken. Want, wat ze in Hollywood doen, dat kunnen merken zelf ook met bingemarketing!

Carlijn staat deze avond niet alleen op het podium. Haar presentatie wordt muzikaal begeleid, nee sterker nog, kracht bijgezet met muzikale content door North Star.

Laura Evers en Joëlle Hooijer (Easytoys)

Easytoys.nl is onderdeel van EDC-Retail, Europa's grootste speler op het gebied van seksartikelen. De afgelopen jaren heeft EDC met meerdere webshops een spectaculaire groei meegemaakt. EDC en haar merken zijn bovendien dagelijks bezig met het doorbreken van de taboes rondom seksspeeltjes en seks.

Laura Evers (Manager Content Marketing) en Joëlle Hooijer (Creatief Conceptontwikkelaar) vertellen je tijdens deze editie meer over de groei van Easytoys/EDC en de rol die contentmarketing hierin speelt.

Over 038 Digital

Zwolle is een bloeiende en ondernemende stad. Boordevol inspirerende bedrijven, bureaus en organisaties. Allemaal partijen die veel van elkaar kunnen leren op het gebied van marketing, digitalisering en innovatie. Alleen gebeurt dat wat ons betreft nog veel te weinig.

Daarom organiseren wij 038 Digital. Ieder kwartaal nodigen we een nationaal bekende spreker én een lokaal talent uit om een visie op marketing te delen, een case uit te diepen of de ins en outs van een tool of techniek te laten zien.

038 Digital wordt mogelijk gemaakt door:

De Nieuwe Zaak - Hedon - Kaartje2go - Onder - Seeders - The Post - Topcentrum E-commerce - Triggerfish! - Univé - Viesrood - Winand Hazelaar Bloemensfeer

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Poppodium Hedon

Burgemeester Drijbersingel 7

8021 DA Zwolle

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen