Gratis
038 Digital #7 - Podcasts

038 Digital #7 - Podcasts

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Poppodium Hedon

Burgemeester Drijbersingel 7

8021 DA Zwolle

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
038 Digital is dé meet-up van Zwolle voor digital marketing. Elk kwartaal twee boeiende sprekers en natuurlijk een borrel om na te praten.

Over dit evenement

LET OP: GEWIJZIGDE DATUM

Dit event is verplaatst naar 31-05-2022

Thema: Podcasts: de hype voorbij

Podcasts zijn hot. Heel hot. Maar er zijn er inmiddels ook heel veel. Dus hoe zorg je dat je de aandacht trekt met je zakelijke podcast? Wat zijn de regels die je moet volgen om een trouwe schare luisteraars aan je te binden? 038 Digital #7, de eindelijk-weer-met-z'n-allen-in-Hedon-editie van 31 mei, gaat die vragen voor je beantwoorden.

Sprekers:

Rowan Nijboer (Podcast: Beleggen met Rowan Nijboer)

Rowan deelt zijn passie voor beleggen in een succesvolle wekelijkse podcast. Rowan neemt ons mee in zijn reis naar podcastsucces en geeft praktische inzichten waar wij als marketeers en ondernemers wat mee kunnen.

Folkert Coehoorn (Dag en Nacht Media)

Folkert maakte voor Dag en Nacht Media onder andere podcasts voor het Korps Commandotroepen en Deloitte. Hij heeft veel ervaring met de inzet van podcasts voor wervingscampagnes en diepe inzichten in de vragen die ondernemers hebben bij het starten van een podcast én in de mogelijke resultaten.

Over 038 Digital

Zwolle is een bloeiende en ondernemende stad. Boordevol inspirerende bedrijven, bureaus en organisaties. Allemaal partijen die veel van elkaar kunnen leren op het gebied van marketing, digitalisering en innovatie. Alleen gebeurt dat wat ons betreft nog veel te weinig.

Daarom organiseren wij 038 Digital. Ieder kwartaal nodigen we een nationaal bekende spreker én een lokaal talent uit om een visie op marketing te delen, een case uit te diepen of de ins en outs van een tool of techniek te laten zien.

038 Digital wordt mogelijk gemaakt door:

De Nieuwe Zaak - Hedon - Kaartje2go - Onder - Seeders - Topcentrum E-commerce - Doop - Univé - Viesrood - Winand Hazelaar Bloemensfeer - Pixelpillow

Afbeelding van 038 Digital #7 - Podcasts
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Poppodium Hedon

Burgemeester Drijbersingel 7

8021 DA Zwolle

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen