038 Digital #8 - TikTok

038 Digital #8 - TikTok

Venster Acties en details

Gratis

Datum en tijd

Locatie

Poppodium Hedon

Burgemeester Drijbersingel 7

8021 DA Zwolle

Netherlands

Kaart bekijken

038 Digital is dé meet-up van Zwolle voor digital marketing. Elk kwartaal twee boeiende sprekers en natuurlijk een borrel om na te praten.

Over dit evenement

Thema: TikTok: The Unreachables

Voor veel marketeers zijn het onbereikbare doelgroepen; Millenials en Gen X'ers. Ze laten traditionele media links liggen, gebruiken Google amper en laten zich vooral inlichten via influencers op social media. Maar hoe krijg je als merk de aandacht van deze moeilijk te bereiken doelgroep? Het antwoord: TikTok. Bij alweer de achtste editie van 038 Digital nemen twee sprekers je mee in de wondere wereld van dit mysterieuze medium.

Sprekers:

Stan Boeve (Vonky Agency)

Vanuit het inzicht dat TikTok een heel ander medium is, vergeleken met bijvoorbeeld Instagram, Facebook en Snap, is Vonky Agency gestart. TikTok content is rauwer, voelt echter, veel sneller, meer weg van je merk, dichter tegen je doelgroep. Iets wat een brandmarketeer de stuipen op het lijf jaagt. Durf jij jouw merk wat meer los te laten? Durf jij op je bek te gaan en daarvan te leren? En wil jij weten hoe je nou content maakt dat passend is? Stan wijst je de weg naar fijnere content voor je doelgroep.

Tweede spreker

To be announced. In augustus maken we de tweede spreker bekend.

Over 038 Digital

Zwolle is een bloeiende en ondernemende stad. Boordevol inspirerende bedrijven, bureaus en organisaties. Allemaal partijen die veel van elkaar kunnen leren op het gebied van marketing, digitalisering en innovatie. Alleen gebeurt dat wat ons betreft nog veel te weinig.

Daarom organiseren wij 038 Digital. Ieder kwartaal nodigen we een nationaal bekende spreker én een lokaal talent uit om een visie op marketing te delen, een case uit te diepen of de ins en outs van een tool of techniek te laten zien.

038 Digital wordt mogelijk gemaakt door:

De Nieuwe Zaak - Hedon - Kaartje2go - Onder - Seeders - Topcentrum E-commerce - Doop - Univé - Viesrood - Pixelpillow

Afbeelding van 038 Digital #8 - TikTok

Delen met vrienden