€ 301,29

1-daagse training The art of less

Venster Acties en details

€ 301,29

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Aangenaam Vergaderen

Zuiderzeestraatweg 413

8091 PA Wezep

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
De ratrace heb je een tijdje geleden al achter je gelaten. Je volgt je eigen pad als ondernemer en ervaart al veel vrijheid en (vrije)tijd.

Over dit evenement

Je voelt dat het veel simpeler mag, maar hoe eenvoudig het ook klinkt, het lukt je niet om echt te minderen. Je voelt ergens een bepaalde druk om mee te gaan in de zoveel k omzet, de funnels. Het maakt dat je onbewust hard aan het werk bent.

Je bewandelt hierdoor niet 100% je eigen pad. Enerzijds omdat je wordt afgeleid door alles wat de next holy grail lijkt. Anderzijds merk je dat iets je tegenhoudt om alleen nog maar ja te zeggen tegen het beste wat je in huis hebt, dat waar jij helemaal in je element bent. Je merkt dat het daardoor niet lekker stroomt en je niet voluit gaat.

Minderen en versimpelen gaat verder dan productief zijn. Het gaat verder dan de strategie en uitvoer. Het gaat over hoe jij je voelt IN je bedrijf. Dat jij voelt dat je vaker achterover mag leunen, dat je minder vaak 'aan' hoeft te staan, dat je alles minder perfect mag doen en minder hoeft te geven.

Op mijn 1-daagse ga ik je laten ervaren hoe het is als je volledig op je eigen plek in je bedrijf staat. Zodat je 100% keuzes maakt vanuit vertrouwen, overvloed en EENVOUD. Dat wat er nu nog wringt of blokkeert om je volledige potentie te leven, gaat stromen. Zodat je rust en stevigheid ervaart.

Op deze dag gaan we op een diepere en onbewuste laag aan de slag d.m.v. on the spot coaching en systemisch werk (opstellingen). Deze dag is voor jou als je openstaat voor nieuwe inzichten en klaar bent voor transformatie.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Aangenaam Vergaderen

Zuiderzeestraatweg 413

8091 PA Wezep

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Organisator Minimalistisch Ondernemen

Organisator van 1-daagse training The art of less

Hi, ik ben Ilona Annema. Na een studie marketing en brand management heb ik een aantal jaar als online markteer in de modebranche gewerkt. Vervolgens ben ik mijn eigen producten op basis van haver gaan ontwikkelen en heb ik meerdere concepten voor de foodbranche en retail ontwikkelt. 1,5 jaar geleden ben ik mij gaan verdiepen in het minimalisme en is 'minimalistisch ondernemen' geboren. Als business minimalist coach ik nu ondernemers bij het in de markt zetten van hun merk of concept en hoe je juist met minder, meer groei kunt bereiken. Less is more is mijn motto geworden en heeft bij mij voor enorm veel focus en rust gezorgd. En dat gun ik jou ook, want tijd is ons meest kostbare bezit. 

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen