€ 147
1-DAY RETREAT AWAKEN THE MEDICINE WITHIN

1-DAY RETREAT AWAKEN THE MEDICINE WITHIN

Venster Acties en details

€ 147

Datum en tijd

Locatie

Ruigoord

Ruigoord 36

1047 HH Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Kundalini activatie - Biodanza - Heart dance - Stembevrijding - Ademwerk

Over dit evenement

PROGRAMMA

Jouw levensenergie wakker gemaakt door dans, je keel chakra geopend door stembevrijding. De stem en dans oefeningen in combinatie met kundalini activatie zorgen ervoor dat je je vrij zult voelen expressie te geven aan dat wat in jou leeft. Je gaat uit je hoofd, geeft je makkelijker over, laat spanningen los en land in je lijf in het hier en nu. Hierdoor ga je jezelf dieper voelen waardoor je meer gaat bewegen vanuit innerlijke stroming en verbinding met je behoeftes. Vanuit deze diepere connectie met jouw eigen unieke essentie, word je levensenergie jouw medicijn.

In deze retreat werken we met Stembevrijding en kun je ervaren hoe fijn dat is. Door Stembevrijding kun je ontspannen, stress releasen en contact maken met je innerlijke kracht en levensvreugde. Met Stembevrijding geef je de ruimte aan jezelf en jouw gevoel. Je maakt hoorbaar met klank en geluid wat er in je leeft. En dat lucht op, expressie geeft ruimte en maakt dat je levensenergie wakker wordt gezongen.

In de vivencia maak je contact met je innerlijke danser. Vanuit die verbinding zul je, bijna als vanzelf, authentiek expressie geven aan wat in jou leeft en aan hetgeen aangeraakt wordt door de muziek. Het laat je dieper ontspannen en stromen waardoor je je vrijer en meer verbonden voelt....met jezelf, met de ander , met het leven.

De dans wordt gevolgd door een Kundalini Touch sessie - waarbij je in volledige ontspanning naar binnen mag keren en energie transmissies ontvangt die de kundalini ontwaking activeert.

Deze sessie geeft een nieuwe bedding om je in contact te brengen met jouw prachtige unieke essentie, vanuit overgave. Om jezelf te ontmoeten in wie je werkelijk bent en daar steeds weer dieper in te zakken. Een eindeloze ruimte ervaren waarin je contact maakt met jouw innerlijke dans en met speelsheid ontmoet wat zich in jouw manifesteert.

We eindigen de dag door alles wat in beweging is gebracht te integreren door middel van dans en authentic sharing.

FACILITATORS

Aaf Grasveld | Stembevrijding

In haar Praktijk Inner Wisdom leer ze je hoe je eigen stem en adem de sleutels zijn tot een vrij en vreugdevol leven vol zelfexpressie en plezier.

Zij heeft zichzelf verdiept in de werking van het lichaam door haptonomie, in energetisch systemisch werk, in de werking van de stem als sleutel tot loslaten. En last but not least: de werking van de adem. Dit alles tezamen is een gouden combinatie tot het bevrijden van je diepste pijn, verdriet, gevoelens van eenzaamheid en falen. En je weer in contact te brengen met je kracht en je innerlijke wijsheid.

Joanna Duregger | Dans

Vanaf 2012 faciliteert Joanna wekelijkse Biodanza dansgroepen en dansdagen in Amsterdam. Daarnaast heeft zij een achtergrond als dancing heart facilitator, lichaamsgericht (massage)therapeut en als dramadocent, (trainings)acteur.

‘Dans brengt verdieping, beweging en heel veel vreugde in mijn leven. Dansen laat mij stralen vanuit mijn essentie. Dat is ook waar ik naar streef in mijn lessen. En wat je kunt dansen, kun je leven.’

DATUM: ZONDAG 12 JUNI 2022TIJD: 10.00 uur - 18.00 uur

LOCATIE: Salon Ruigoord

Ruigoord 36, 1047 HH Amsterdam

(Parkeren is gratis)

KOSTEN: €147

Deze prijs is inclusief:

- een heerlijke biologische/vegetarische lunch

- onbeperkt snacks, thee/water

Voor vragen:

telefoon: +31 653245621

email: info@miss-phillips.com

Veel liefs en tot 12 juni! 🐍💖🔥💃🏽

Irene van Herwerden: www.kundalinitouch.com

Joanna Duregger: www.biodanza-amsterdam.nl

Aaf Augustine Grasveld: www.coach-praktijk-augustine-grasveld.nl

Afbeelding van 1-DAY RETREAT AWAKEN THE MEDICINE WITHIN
Afbeelding van 1-DAY RETREAT AWAKEN THE MEDICINE WITHIN

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen