€ 6,15

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bergsingelkerk

150 Bergsingel

3037 GM Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Jubileumconcert - 10 jaar Gitaaracademie Rotterdam
Op zaterdag 23 maart 2019, vanaf 20.00 uur, zal in de Bergsingelkerk (Bergsingel 150, 3037 GM) in Rotterdam-Noord een feestelijk en gevarieerd evenement plaatsvinden naar aanleiding van het 10-jarig bestaan van de Gitaaracademie Rotterdam. Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met Stichting GitaarPodium Rotterdam (GPR).

Het jubileumconcert biedt een podium aan een grote verscheidenheid aan muziekstijlen en artiesten, waaronder de leerlingen van de academie en er zal onder de toehoorders en deelnemers een feestelijke loterij (uw entree kaartje is tevens lot) plaatsvinden. Het geheel zal gepresenteerd en geopend worden door oprichtster Nathasja van Rosse.

De avond bestaat uit drie concertdelen. Allereerst zal er een concert worden gegeven onder leiding van flamencogitaristen Benjamin Cok, Mischa Cok en Jur Vermijs, met medewerking van flamencodanseres Miki Vos. Zowel traditionele stukken uit het flamencorepertoire als moderne bewerkingen worden ten gehore gebracht.

Het tweede deel zal in het teken staan van de klassieke gitaar. Het Nederlands Jeugd GitaarOrkest (NJGO), onder leiding van Peter Constant, zal naast spectaculaire bewerkingen onder meer “Fantasía para un gentilhombre” van de Spaanse componist Joaquin Rodrigo uitvoeren. Martin van Hees zal optreden als solist. Een ensemble bestaande uit klassieke gitaarleerlingen van de Gitaaracademie, geleid door Bruno Ferreira, zal ook enkele stukken meespelen.

Deze "avond van de gitaar" wordt afgesloten met popmuziek. Het duo Remedy, bekend van The Voice Of Holland, zal in samenwerking met de huisband van de Gitaaracademie o.l.v. Sjors Nederlof enkele feestelijke nummers laten horen.

Vier met ons mee, maak kans op leuke gitaarprijzen en reserveer snel je plaatsen!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bergsingelkerk

150 Bergsingel

3037 GM Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen