€ 238,37

100% ONLINE Training Website Mastery 2020 (2 ochtenden)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

100% ONLINE

Netherlands

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

100% ONLINE Training: Website Mastery 2020

Donderdag 9 april en donderdag 16 april 2020 10:00 - 13:00

Creëer jouw Succesvolle Website

Inschrijving tijdelijk geopend

Wil jij een goed bezochte website die je klanten oplevert? Een mooie website waar je goed mee voor de dag kan komen? Een website waar je impact mee maakt?

Dan mag je het komende 100% ONLINE Website Mastery 2020 niet missen!

--> Bestel direct jouw ticket via de groene knop hierboven.

Beste ondernemer,

Veel ondernemers vragen mij jaar na jaar hoe je een website maakt die klanten oplevert. Dat is een belangrijke vraag, waar ik graag antwoord op geef.

Prachtige website zonder klanten

Jaren geleden kocht ik mijn eerste website. Wat was ik trots toen die in de lucht ging! Ik had er maanden aan gewerkt. De website was werkelijk prachtig, maar dan ook heel duur. Helaas leverde hij zelden een bezoeker en nooit klanten.

Ik wist niet wat ik over het hoofd had gezien en waarom deze website niet werkte. Pas toen ik de geheimen van een ultieme website leerde, leverde mijn website mij betalende klanten op.

Website die klanten oplevert

Ik besloot afscheid te nemen van de website die niet werkte en kocht een nieuwe website. Eenvoudig en goedkoop, maar wel effectief. Die website was al in drie weken in de lucht en leverde me vanaf dag 1 nieuwe klanten op. Het is de website die je nu bezoekt en die inmiddels is uitgegroeid tot een graag bezocht platform voor ondernemers die succes willen met hun bedrijf. Ondernemers die streven naar groei en continuïteit en het allerbeste willen voor hun klant.

Ik ga je helpen!

Dat is precies de reden dat ik deze training geef. Een website maken die klanten oplevert is niet heel moeilijk en hoeft ook niet duur te zijn. Maar je moet wel weten hoe. Daarom is het mijn missie om jou hierin te helpen, want er is veel wat je daarvoor moet weten.

Je website is je visitekaartje

Ik geloof dat je website het krachtigste en allerbelangrijkste gereedschap is voor succes in je ondernemerschap. Je website is namelijk het platform om in contact te komen met je klant. En het fundament van een succesvolle website is jouw aanwezigheid. Je klanten willen graag zaken doen met echte mensen van vlees en bloed. Dus laat jezelf zien en presenteer je als professionele ondernemer.

Hoe presenteer jij je op je website?

Het doel van deze trainingsdag is om te ontdekken hoe jij jezelf, je kwaliteiten en je diensten presenteert op je website. Je ontdekt wie je bezoekers zijn, wat ze nodig hebben en hoe jij dat aanbiedt op je website. Je ontdekt hoe bezoekers je betalende klanten worden, met de waardevolle content die jij aanbiedt.

Kortom, op deze trainingsdag ga ik in op alle aspecten die je nodig hebt voor jouw Succesvolle Website.

Ik kijk ernaar uit je ONLINE te ontmoeten op 9 april!

Marielle

WAT IS DE WAARDE VAN EEN SUCCESVOLLE WEBSITE?

Ondernemers werken hard en steken bovendien veel tijd en energie in marketing. Maar wanneer dat niet het fundament heeft van een goede website, levert je marketing niets op. Niet voor jou en ook niet voor je klant.

Een succesvolle website is een onmisbaar fundament voor je zakelijke groei. Een website is succesvol wanneer die een waardevolle bijdrage levert aan je klanten. Zij bezoeken je website met een bepaalde behoefte. En wanneer jij die vervult, lever je een belangrijke bijdrage aan de groei en het resultaat van je klant. Het resultaat van je klant is dus jouw succes.

Je website is het krachtigste gereedschap om waarde aan je klanten te bieden. Wanneer je die goed opzet, onderscheid jij je in je vakgebied en krijg je er klanten mee.

Je krijgt 6 eenvoudige stappen om een Succesvolle Website te creëren

Stap 1. De magie van een ultieme website

Jouw website is onmisbaar gereedschap voor je bedrijf. Je hebt een website nodig die bezoekers trekt, vasthoudt en er betalende klanten van maakt. Een website die jou zichtbaar presenteert als expert voor je ideale klant. Dat is dus geen gewone website, maar een ultieme website.

Wanneer is een website een ultieme website?

  • Als die je zichtbaar maakt bij je ideale klant.

  • Als je ideale klant vertrouwen krijgt in jou als professionele ondernemer.

  • Als die je klanten oplevert.

Op deze training ontvang je alle lessen en inzichten die nodig zijn voor een ultieme website. Zodat je meer klanten krijgt en je bedrijf groeit.

Stap 2. De inrichting van een ultieme website

In deze training vertel ik je welke pagina’s je ultieme website bevat en welke tekst je op welke pagina zet.

Een ultieme website maken is niet moeilijk, maar je moet wel weten hoe. Om je daarmee te helpen ontvang je per pagina een format met alle teksten.

Stap 3. Het schrijven

Je hoeft geen maanden te doen over het schrijven van je teksten. Het kan in enkele dagen, of zelfs in enkele uren. Ik vertel je precies hoe.

Stap 4. Het geheim van veel bezoekers

Je ontdekt waarom je website nu nog te weinig bezoekers oplevert. Je ontdekt waarom bezoekers weggaan en nooit terugkomen.

Wat is het belangrijkste onderdeel van je website, waardoor je bezoekers keer op keer terugkomen? Je leert het op deze dag. Op 95% van de websites van ondernemers ontbreekt dit onderdeel.

Stap 5. Hoe je bezoekers klanten worden

Bezoekers kopen niet meteen van jou. Ook niet als je allemaal onweerstaanbare diensten op de meest aantrekkelijke manieren op je website presenteert.

Misschien denk jij dat bezoekers überhaupt niets van je kopen en ben je daarom maar gestopt met je website. In deze training leer je wanneer je bezoekers wel van je kopen en wat dat vraagt van de inrichting van je website.

Gelukkig kan je dat proces automatiseren, zodat iedere bezoeker een potentiële klant is.

Stap 6. Jij als expert

Jij kan met je kwaliteiten en je dienstverlening ongelofelijk veel voor je klant betekenen. Op deze dag ontdek je hoe je dat presenteert op je website. Daardoor worden bezoekers nieuwsgierig en komen ze steeds weer terug. Je website kan je zien als een soort datingprofiel, dat moet ook aantrekkelijk en uitnodigend zijn .

Behalve deze superwaardevolle content, praktische en direct toepasbare tips, krijg je ook een paar onmisbare bonussen:

Bonus #1: Een Toolkit ter waarde van 197 euro

Deze toolkit bevat alle tools en formats van alle stof die ik op deze training behandel. Je krijgt bijvoorbeeld formats voor al je webpagina’s, met teksten en de presentatie van je dienstverlening.

Bonus #2: Een website ter waarde van 497 euro

Ja, je leest het goed. Wanneer jij je aanmeldt voor deze 100% ONLINE training krijg je een website cadeau! Die bestaat uit een domeinnaam, een basisinrichting in WordPress, alle benodigde plug-ins en hosting voor een heel jaar.

Daarnaast krijg je een GRATIS proef-account van ActiveCampaign (14 dagen) en richten we 1 inschrijfformulier (optin) voor je in.

Zo kun jij vandaag nog beginnen met de bouw van jouw ultieme website. Je kunt meteen beginnen je expertise te delen, want daar kan je als ondernemer geen dag mee wachten.

Tot 21 maart is er een aantrekkelijk early bird aanbod.

--> Bestel direct jouw ticket via de groene knop hierboven.

Over Marielle

Ik ben succesvol ondernemer, gepassioneerd businesscoach, oprichter en eigenaar van Succes met je Bedrijf en auteur van het gelijknamige boek.

Ik laat je de rijkdom in jezelf ontdekken. Dat is de basis voor innerlijke groei en duurzaam zakelijk succes.

Ik geef deze training samen met mijn zakenpartner Merijn Kegel. Hij is oprichter en eigenaar van Webalist Webservices en expert voor ultieme websites. Ik werk sinds 2015 met hem samen.

Samen met onze tevreden klanten hebben we inmiddels honderden goed bezochte, klant genererende websites gebouwd.

Is deze training voor jou?

Je bent een zelfstandig ondernemer en je zet je met hart en ziel in voor je klanten. Of je nu startend bent of ervaren, jij wil met je dienstverlening van betekenis zijn voor je klanten. De training is uitermate geschikt voor jou als je dienstverlener bent.

--> Bestel direct jouw ticket via de groene knop hierboven.

Jouw Investering

De normale prijs voor deze training is 497 euro exclusief btw. De waarde van de bonussen alleen al is 694 euro. Dat betekent normaal gesproken een investering van bijna 1.200 euro.

Early Bird aanbod

Maar wanneer je voor 21 maart je ticket bestelt, betaal je slechts 197 euro exclusief btw.

Omdat we je graag eerst laagdrempelig en zonder risico laten kennismaken met hoe wij werken.

Na 21 maart betaal je de normale prijs voor de training.

--> Bestel direct jouw ticket via de groene knop hierboven.

Datum: Donderdag 9 april en donderdag 16 april 2020 10:00 - 13:00

Investering: 197 euro exclusief btw

Tijd: 10 - 13 uur (beide dagen)

Locatie: 100% ONLINE

PS: deze training geef ik slechts eenmaal per jaar, dus grijp je kans!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

100% ONLINE

Netherlands

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen