€ 25 – € 1.000

1.000 HANDJES IN HET DEEG - World Record

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Hilton Amsterdam Airport Schiphol

701 Schiphol Boulevard

1118 BN Schiphol

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
1.000 HANDJES IN HET DEEG! - WORLD RECORD Wereldrecordpoging met min. 500 mensen gelijktijdig desem brood maken voor het Goede Doel

Over dit evenement

1.000 HANDJES IN HET DEEG! - WORLD RECORD

Zondag 2 juni: Wereldrecordpoging met min. 500 mensen gelijktijdig desem brood maken.

Edwin Klaasen van Desemenzo leert je in een leuke, energieke workshop met mengen, kneden en vooral heel veel plezier hoe je zelf een desembrood kunt maken.

En met meer dan 500 deelnemers gaan we een officieel WORLD RECORD vestigen. En tegelijkertijd steunen we het goede doel Against Cancer. Alle inschrijfgelden komen namelijk ten goede aan deze stichting die zich inzet voor kinderen met kanker.

Edwin is succesvol ondernemer, geeft daarnaast ook gastlessen op koksopleidingen en schrijft als columnist voor verschillende culinaire magazines. In 2013 bracht Edwin het bakboek ‘Ik bak geweldig, jij trouwens ook’ uit. En hij draagt regelmatig zijn enthousiasme voor goed brood over tijdens broodcursussen en op evenementen en festivals.

Wat is het verschil tussen desembrood en gistbrood? Hoe maak je een desemstarter? Vragen waar je tijdens de workshop antwoord op krijgt. En natuurlijk gaat iedereen daarna zelf aan de bak en naar huis met eigen gemaakt desembrood.

Stichting Against Cancer

Alle inschrijfgelden en donaties komen ten goede aan Against Cancer. Deze stichting organiseert evenementen voor gezinnen waarvan een kind getroffen is door kanker. Against Cancer heeft de ANBI status en werkt uitsluitend met vrijwilligers.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Hilton Amsterdam Airport Schiphol

701 Schiphol Boulevard

1118 BN Schiphol

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen