Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

12,5 jaar Present!

Stichting Present Eemland

Maandag 3 februari 2020 van 17:30 tot 21:00 (CET)

12,5 jaar Present!

Ticketinformatie

Type Einde Aantal
Ticket 3 feb. 2020 Gratis  

Deel 12,5 jaar Present!

Evenementdetails

Kom op 3 februari naar een inspirerende sessie met Ben Tiggelaar! Dit event is bedoeld voor ondernemers uit Soest, Amersfoort, Leusden of directe omgeving die graag iets meer doen voor de mensen die dat nodig hebben in deze regio. 

 

Present Eemland slaat al 12,5 jaar een brug tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Om te vieren dat we dit al 12,5 jaar mogen doen geven we graag een bescheiden feestje.

 

Als makelaar in vrijwilligerswerk bieden wij de mogelijkheid voor vrijwilligers om zich in de eigen woonplaats in te zetten voor mensen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of een sociaal isolement. Uitgangspunt is de tijd die vrijwilligers beschikbaar stellen: eenmalig 1 dagdeel of ook langere tijd. We slaan zo een brug tussen vrijwilligers en mensen die een extra steuntje kunnen gebruiken.


U kunt deze avond genieten van inspirerende lezingen en waardevolle ontmoetingen met collega’s van andere ondernemingen en natuurlijk met ons! Uw mentale toolbox zal gevuld worden met kennis en inspiratie om de volgende dag al sterker mee van start te gaan. Zorg dus dat u erbij bent en registreer u vandaag nog!SPREKERS

Ben Tiggelaar is onafhankelijk schrijver, spreker en gedragswetenschapper. Hij is één van Nederlands meest gevraagde sprekers en expert op het gebied van leiderschap en verandering. Hij helpt organisaties en individuen hun dromen om te zetten in acties. Hij geeft een interactieve lezing met dit keer ook zijn persoonlijke ervaringen met Present daarin verwerkt.


Herman Zondag is Directeur Customer Experience bij AFAS Software. AFAS heeft de afgelopen jaren vele groepen medewerkers de ruimte gegeven om zich een dagdeel via present in te zetten. Herman laat ons zien wat dat hen en AFAS gebracht heeft.


PRAKTISCHE INFORMATIE

Je bent van harte welkom vanaf 17.30 uur voor ontvangst met een kleine snack. Het programma start om 18.00 uur en wordt om 20:30 uur afgesloten met een borrel.

 


DEELNEMEN

Wij geven deze avond graag kado! 

Je ontvangt direct na inschrijving een bevestiging per e-mail via onze ticketpartner Eventbrite.

Heb je vragen over 12,5 jaar Present!? Neem contact op met Stichting Present Eemland
Bezoekerslijst Sorteren op: Datum | Voornaam | Achternaam
Meer weergeven

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


StayOkay Soest
16 Bosstraat
3766 AG Soest
Nederland

Maandag 3 februari 2020 van 17:30 tot 21:00 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.