Gratis

15de AmCham Health Forum "Verzilveren met Ontschotting"

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Ambassade van de Verenigde Staten van Amerika

1 John Adams Park

2244 BZ Wassenaar

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
15 de AmCham Health Forum 2019 - 21 juni 2019

Over dit evenement

Sinds 2001 treffen vertegenwoordigers uit alle geledingen van de gezondheidszorg in Nederland elkaar tijdens het AmCham Health Forum om, aan de hand van een uitdagend thema, te debatteren over ontwikkelingen binnen de Nederlandse gezondheidszorg. De rode draad door al deze bijeenkomsten is de maatschappelijke meerwaarde van innovatie binnen de gezondheidszorg. Het AmCham Health Forum 2019 zal worden gehost door de Ambassade van de Verenigde Staten van Amerika op vrijdag 21 juni 2019.

In het eerste deel van de bijeenkomst zullen de inzichten uit het onderzoek ‘Verzilveren met Ontschotting’ door IQ Healthcare van het Radboud UMC gepresenteerd worden, met twee concrete cases waarin gekeken is naar implementatie, succes- en faalfactoren en mogelijkheden voor opschaling.

In het tweede deel van het AmCham Health Forum zullen prominente beleidsmakers en politici de implicaties van de wetenschappelijke bevindingen voor de praktijk en patiënt bediscussiëren en zich richten op de hoe-vraag voor opschaling van succesvolle ontschottingsinitiatieven.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Ambassade van de Verenigde Staten van Amerika

1 John Adams Park

2244 BZ Wassenaar

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen