16 Leidraden voor een Gelukkig Leven - de Volgende Stap met Mindfulness

Venster Acties

16 Leidraden voor een Gelukkig Leven - de Volgende Stap met Mindfulness

16 Leidraden voor een Gelukkig Leven - de volgende stap in Mindfulness. Wordt bewust hoe je denkt, handelt, relateert en zingeving ervaart.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Bussum Brinklaan 82 1404 GM Bussum Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

16 Leidraden voor een Gelukkig Leven (16L Level 1) is een programma dat is ontwikkeld door de Foundation for Developing Compassion and Wisdom (FDCW).

De 2-daagse retreat/workshop wordt gegeven door FDCW-geaccrediteerde trainers en is zowel geschikt voor beginners in de beoefening van mindfulness, meditatie en emotionele intelligentie, als voor mensen met enige ervaring hierin.

De 16 Leidraden voor een Gelukkig Leven zijn praktische en direct toepasbare hulpmiddelen om meer inzicht in jezelf te vinden en zijn gericht op het ontwikkelen van positieve kwaliteiten in je leven. Deze zijn gebaseerd op inzichten vanuit eeuwenoude boeddhistische wijsheid en modern psychologisch en neurowetenschappelijk onderzoek.

De 16L tools helpen je om een nieuwe wending te geven aan de manier waarop je denkt, handelt, je verhoudt tot anderen en zin geeft aan je leven. Het programma is ontworpen om ons mentale welzijn te bevorderen, emotionele veerkracht te ontwikkelen en te werken aan positieve relaties. Op deze manier werk je aan meer geluk voor jezelf en voor de wereld om je heen.

Tijdens dit weekend werken we met de 7 tools van dit programma zoals o.a. mindfulness, re-framing en pre-framing. Het is een interactief en experentieel weekend waarin we ook reflecteren met elkaar op vragen zoals:

  • Hoe ga ik om met uitdagende situaties of mensen in mijn leven?
  • Welke kwaliteiten kan ik verder ontwikkelen?
  • Hoe kan ik compassie en wijsheid ontwikkelen?
  • Wat is mijn kompas voor een gelukkig en goed leven?
  • Hoe kan ik een bijdrage geven in deze wereld?

We ont-moeten elkaar tijdens dit weekend met een nieuwsgierigheid naar ons zelf en naar elkaar en met een open hart.

Wanneer:

Zaterdag 15 & Zondag 16 April 2023

Kosten: € 180,- pp

Deze workshop is inclusief handouts, koffie en thee.

Al het materiaal is in het Nederlands. Verder zijn er Engelstalige zelfstudiematerialen en een gratis app beschikbaar.

Deze workshop worden gegeven door Claudia van Zuiden:

www.compassionandwisdom.org

Opgeven door een email te sturen naar: solutionways@gmail.com

of visit www.solutionways.com

Wat zegt Claudia van dit Programma:

Mijn werk omvat onder meer persoonlijk coaching, oplossingsgerichte therapeut, corporate welzijns- en performance consulent en yoga- en mindfulness docent.

Ik pas de 16G toe in alle aspecten van mijn werk en in mijn dagelijks leven. Ik vind de tools enorm nuttig. Ik streef ernaar dit framework van hart- en geest tools te blijven delen zolang mogelijk. Voor mensen die tools willen leren vanuit een systeem van ethische en praktische vaardigheden en dit tegelijkertijd willen integreren in hun leven waardoor zij positieve relaties bevorderen en creëren, zowel met zich zelf als met anderen, is deze cursus een echte must.

Door 16G in hun leven toe te passen, heb ik mensen positieve relaties zien ontwikkelen, meer compassie naar zichzelf en anderen zien ontwikkelen en heb ik empirisch onderbouwde, meetbare vooruitgang gezien in zowel persoonlijke, zakelijke en werkprestaties.

Het begrip van de onderlinge verbondenheid en onderlinge afhankelijkheid van alles, ondersteunt een groeiend wereldwijd bewustzijn. Om ons gelukkig te voelen, moeten we op persoonlijk niveau proactief zijn bij het maken van positieve stappen in de richting van een gelukkig leven. Het 16G-trainingsprogramma faciliteert deze stappen en de applicatie creëert een platform voor het creëren van gelukkigere individuen, wat weer een positief effect zal hebben op het creëren van gelukkige gezinnen, gemeenschappen en werkplekken.

Als ik mensen iets aan kan raden in het leven is het zeker deze cursus volgen.

Hopelijk ben jij er ook bij in April!

Wat zeggen vorige deelnemers:

“Net weer een prachtig workshop-weekend beleefd. Vol hart-wijsheid cadeautjes weer teruggekeerd om ze dagelijks opnieuw uit te pakken en te blijven integreren in alles dat ik doe en ben en nog mag zijn. Claudia ontzettend bedankt voor deze mooie beleving!” - Sabien Bruins, Coach

"Ik heb het gevoel dat ik in de workshop weer iets heb aangeraakt van binnen wat ik kwijt was geraakt. Bijzonder ook om de groep zo samen te zien. Ieder in z'n eigen proces op z'n eigen tempo. Mooi dat dat oké was. Dat het niet uitmaakt waar je staat, hoe je naar de wereld kijkt etc. Mooie verdieping.” - Erik Maessen, Coach SOIAM

Afbeelding van 16 Leidraden voor een Gelukkig Leven - de Volgende Stap met Mindfulness