Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Hart van Holland

12 Berencamperweg

3861 MC Nijkerk

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Alpe d’HuZes is A Life changing Experience. Deze dag kun je zien en beleven wat Alpe d’HuZes met je doet.

Over dit evenement

Zondag 17 november: eerste Alpe d’HuZes-dag

Voor de eerste Alpe d’HuZes-dag editie 2020 zijn we weer te gast bij het Hart van Holland te Nijkerk.

Alpe d’HuZes is A Life changing Experience. Deze dag kun je zien en beleven wat Alpe d’HuZes met je doet. (Oud-)deelnemers, vrijwilligers, mensen die nog twijfelen aan deelname, maar ook partners, kinderen, kennissen en vrienden die nieuwsgierig zijn naar Alpe d’HuZes zijn van harte welkom.

Wat beweegt ons allemaal om die berg op te gaan? Wat motiveert ons om de strijd aan te gaan tegen kanker? Vaak geeft de herinnering aan iemand die gestreden heeft of nu nog strijdt ons kracht en moed. We staan hierbij stil tijdens de plenaire sessie.

Wat kun je verwachten?

Vanaf 10:00 uur ben je van harte welkom in Nijkerk. Je proeft meteen de Alpe d’HuZes-sfeer tijdens de saamhorigheidssessie. Verder kun je deelnemen aan verschillende interactieve workshops of je vragen stellen op de informatiemarkt. Shop in de Alpe d’HuZes-winkel, waar je uiteraard met pin kunt betalen. Of drink en eet gezellig wat op het cateringplein en neem een kijkje op de deelnemersmarkt.

Plenaire sessie

We beginnen om 10.30 uur met de gezamenlijke bijeenkomst, waarbij we uitgebreid stilstaan waarom we dit met elkaar doen, wat ons de kracht geeft om het te doen en hoe we elkaar daarin kunnen motiveren en inspireren.

Workshops

Je haalt het meest uit de vier leuke workshops als je zelf actief een bijdrage levert. Schrijf je vooraf in bij de workshop(s) van jouw keuze:

1. Storytelling: Wat is jouw herinnering? Hoe vertel je in maximaal drie minuten jouw verhaal en waarom iemand jou moet steunen?

2. Sponsorwerving: Hoe vind je sponsors en wat zijn ideeën voor sponsoracties.

3. Fietstraining in de winter: Hoe blijf/kom je tijdens de wintermaanden in vorm?

4. Looptraining in de winter: Hoe blijf/kom je tijdens de wintermaanden in vorm?

Informatiemarkt

Vind je informatie op de informatiemarkt: alles wat je wilt weten over je deelname aan Alpe d’HuZes, over vrijwilligerswerk in Nederland en Frankrijk en stel je vragen aan het bestuur of de vaste vrijwilligers! Bij het team Deelnemerscoördinatie kun je terecht met al je vragen. En natuurlijk kun je de koerskleding 2020 passen, zodat je in de goede maat de berg op gaat!

Van 10:00 tot 15.00 uur zijn de winkel met Alpe d’HuZes-artikelen, de informatiemarkt en de deelnemersmarkt geopend.

Catering

Van 9.30 tot 10.30 uur en van 11.45 tot 15.00 uur kun je terecht op het Catering-plein voor een hapje en een drankje.

Deelnemersmarkt

Tijdens deze Alpe d’HuZes-dag kun jij als deelnemer/team extra inkomsten genereren, door je eigen waren te verkopen op de Deelnemersmarkt.

Voor deze markt gelden de volgende regels:

- De opbrengst komt volledig ten goede aan Alpe d’HuZes en moet binnen 1 maand na afloop van deze dag zijn overgeschreven op je/jullie actiepagina.

- Er worden geen waren verkocht die bij wet verboden zijn.

- Er worden geen etenswaren, drank of producten uit het assortiment van de Alpe d’HuZes-winkel verkocht.

Geïnteresseerd? Mail naar evenementen@alpe-dhuzes.nl onder vermelding van ‘Marktkraam’. Wees snel, want er is maar een beperkt aantal plekken!

We hebben allemaal een reden om er weer een mooi koersjaar van te maken. Kom naar de Alpe d’HuZes-dag om die reden, dat gevoel, die herinnering te delen en om elkaar te motiveren verder te gaan. Iedereen is van harte welkom. Meld je snel aan, geef aan voor welke workshop je wilt komen, print je ticket en breng vrienden, familie, geïnteresseerden mee om te genieten van deze bijzondere dag!

Nog even in het kort:

10:00 uur Inloop

10.30 uur Saamhorigheidssessie

12.00 uur Start 1e workshopronde

13.00 uur Start 2e workshopronde

15.00 uur Einde Alpe d’HuZes-dag

Het is mogelijk dat wij filmopnames maken tjidens deze dag

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Hart van Holland

12 Berencamperweg

3861 MC Nijkerk

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen