€ 25

1ste Nationale Nederlandse Netwerk Dag - NNND Den Bosch

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Seats2meet Den Bosch

Stationsplein 161

5211 BP Den Bosch

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

VRIJDAG 22 JUNI 2018 - DE 1e NATIONALE NEDERLANDSE NETWERK DAG!

De Nationale Nederlandse Netwerk Dag - NNND is een evenement dat 1x per jaar wordt georganiseerd voor ondernemers, studenten en alle andere mensen in het bedrijfsleven. NNND zet een ‘netwerk’ standaard neer in Nederland en is expert als het gaat om effectief en professioneel netwerken voor iedereen. Door kennis en kunde te delen groeien wij als mens en als ondernemer. Ook de ‘geoefende’ netwerker kan zijn of haar kennis uitbreiden gedurende deze innovatieve dag.

Op vrijdag 22 juni a.s. zal de eerste Nationale Nederlandse Netwerk Dag (NNND) worden georganiseerd op vijf locaties:

Tilburg (Willem II stadion), Eindhoven (Seats2Meet), ’s Hertogenbosch (Seats2Meet), Utrecht (Seats2Meet) en Amersfoort (Seats2Meet).

De locaties zijn vanaf 13.00 uur open voor publiek. NNND biedt een gevarieerd programma waarin kennisdeling over netwerken en het leggen van connecties centraal staan. Iedere locatie heeft een regionaal programma, aangevuld met online presentaties via een groot beeldscherm.
Online dagvoorzitter is Charles Ruffolo (The NetworKing). Daarnaast zal op iedere locatie een centrale dagvoorzitter zijn die samen met regionale ondernemers uitleg geven over hun manier van netwerken en wat dit heeft betekend voor de groei van hun bedrijf of organisatie.
Het wordt een middag van kennis delen, connecties leggen en de aanwezigen worden geïnformeerd over landelijke en regionale netwerkmogelijkheden.

Voor meer nieuws over het NNND-event willen we u uitnodigen om ons te volgens via de Facebookpagina van NNND of https://www.nnnd.nl/

We connect!, in de breedste zin van het woord en het begint met u!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Seats2meet Den Bosch

Stationsplein 161

5211 BP Den Bosch

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen