Gratis

20-jarig jubileum cards medewerkers

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Strijp TQ (voormalige Philips Fabriek)

151 Achtseweg Zuid

5651 GW Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Team cards,

Dit jaar vieren wij ons 20-jarig jubileum en dat moet gevierd worden!

In 1999 ben ik gestart op een kale kantoorvloer met een telefoon en fax op locatie de De Ronde in Best, via het pand van Matas op De Waal naar onze huidige locatie hier op De Maas. Onze Belgische team met het fijne kantoor op C-mine in Genk en recent onze uitbreiding in Gebouw N in Hengelo.

20 jaar later kijk ik terug op een fantastisch avontuur en ben ik uitermate trots op waar wij allen op dit moment staan. De positie van cards PLM Solutions is sterker dan ooit zowel financieel als qua organisatie. Onze positie in de markt is groeiende, in lijn met de klanten die voor ons kiezen.

Dit alles is vooral te danken aan jullie inzet, betrokkenheid, loyaliteit en doorzettingsvermogen. Ik mag samenwerken met het beste team uit de industrie en ik ben er trots op om samen met jullie team cards te vormen!

Om deze mijlpaal te vieren introduceren wij een nieuw logo, nieuwe huisstijl en een nieuwe website die allen maandag 15 april a.s. officieel live gaan! In het pand op De Maas wordt nog hard gewerkt en geschilderd en wordt het pand voorzien van nieuw logo’s.

Om het jubileumjaar met jullie allen te vieren nodig ik jullie graag uit voor een spetterend diner en feest op vrijdagavond 14 juni a.s. (aanvang rond 19:00 uur) op een toplocatie te Eindhoven. De feestcommissie zal jullie t.z.t. nader inlichten.

Ook jullie partners zijn uiteraard van harte uitgenodigd maar hoeven zich niet verplicht te voelen om te komen!

Ik kijk uit naar de mooie dingen die gaan komen dit jaar en zie jullie hopelijk allen op ons jubileumfeest op 14 juni!

Hartelijke groet,
Erik

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Strijp TQ (voormalige Philips Fabriek)

151 Achtseweg Zuid

5651 GW Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen