23 JULI DRUMCIRKEL MIDDEN VELUWE

23 JULI DRUMCIRKEL MIDDEN VELUWE

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Datum en tijd

Locatie

Ambassade La Valla

Apeldoornseweg 162B

6733 SC Wekerom

Netherlands

Kaart bekijken

Grote drumcirkel op de Veluwe - een dag om op te laden en te verbinden

Over dit evenement

Midden in de zomer;

Midden in het land ;

Te midden van een prachtige groep mensen ;

Nodigen we jou uit voor de Grote DrumCirkel op de Veluwe op zaterdag 23 juli 2022.

Een bijeenkomst waar hartstocht en verlangen naar een bezieldere wereld elkaar ontmoeten.

Jij bent van harte welkom om hierbij aan te sluiten.

Samen met Thijs van Hunnik en Heidi Gundel organiseer ik deze dag.

Graag delen we hier onze intentie over het waarom van deze dag en waarom wij je hiervoor uitnodigen.

Intentie van Thijs van Hunnik

Het idee voor de drumcirkel ontstond bij Thijs (zie onderstaande foto aan het rand van het water). In de coronatijd is zijn thuis samen met Conny Theunissen voor vele een toevluchtsoord geweest. Altijd stond voor iedereen de deur open, alleen, samen maar ook met grote groepen mensen om lief, leed en wijsheid te delen. Heel veel liefdevolle ontmoeting hebben hier plaatsgevonden net zoals er veel verdriet, pijn en angst voor de toekomst is gedeeld. Vanuit liefde voor de prachtige locatie waar Conny en Thijs wonen in Wekerom, voelde Thijs dat het nodig is om deze plek precies in het midden van Nederland op te laden. Natuurlijk niet allen voor henzelf, nee juist voor iedereen die het nodig heeft om zich op te richten in deze tijd. De (hart)slag van de drum mag door iedereen waar dan ook in Nederland tot in elke cel gevoeld worden, zodat we deze bijzonder plek, onszelf en onze medemens opladen voor de (misschien nog) uitdagende tijd die gaat komen.

Intentie van Frank Ruesink

Meer dan ooit mogen we de kracht in onszelf en bij de ander ontdekken. Meer dan ooit mogen we meer bezieldheid in het leven stoppen. In een tijd waarin de leugen buiten ons regeert mag de waarheid in ons hart nog steviger gaan kloppen. Dat we dat op deze dag gaan versterken met een krachtige drumcirkel lijkt mij een bijzondere ervaring.

Intentie van Heidi Gundel

In contact zijn met Spirit gaat bij mij over zender en ontvanger te zijn van de signalen uit de ongeziene wereld, de wereld van Spirit. De natuur helpt ons daarbij. Moeder Aarde draagt ons, Vader Zon geeft ons warmteenergie en de elementen leren ons wie we zijn en waarnaar we mogen kijken en luisteren. Zo ook de wereld van de planten, de stenen en de voorouders. Via de klanken van onze drums geven we uiting aan dat wat zich aandient. We maken zichtbaar, hoorbaar en voelbaar wat gezien, gehoord en gevoeld wil worden.

De windrichtingen geven ons inzichten en vertrouwen omdat alles cyclisch met elkaar verbonden is. De dierenwereld geeft signalen. Alles wat wij hoeven te doen is aandacht te geven vanuit ons hart.

De oude natuurvolkeren weten het nog goed, maar in de westerse wereld zijn we vergeten hoe het is om te leven in lijn met de natuur, en hoe we mogen leven zoals dat vanuit onze oorsprong bedoeld is.

Er is niet zo veel voor nodig om ons in verbinding met elkaar te laten luisteren naar ons hart. Samen zijn, drummen en verbinden. Gewoon ZIJN. Met een open mind en een open hart.

We zetten op deze dag met elkaar een ceremonie neer en gaan drummen zoals de natuurvolkeren dat ook deden en zoals wij dat graag willen blijven uitdragen.

Met een ervaren groep mensen zorgen we voor een veilige bedding waarin jij uitgenodigd wordt om aanwezig te zijn, het leven te vieren, te zingen, en misschien te dansen. Of gewoon in stilte aanwezig te zijn. Net wat goed voelt voor jou.

Het mannelijke en het vrouwelijke buiten ons en in ons mag volledig in balans aanwezig zijn. We doen dit met intenties, water, vuur en ceremonie.

Met of zonder drum (of djembe) ben je welkom. Er is aandacht voor alles wat zo vanzelfsprekend lijkt, maar waarvoor we graag onze dankbaarheid tonen. Puur door met elkaar te verbinden.

Praktische informatie

 • De ceremonie start om 12.00 uur. Zorg dat je tijdig aanwezig bent i.v.m. parkeren en aankomen op de plek. Einde 15.00 uur (sjamanentijd).
 • De poorten van de ambassade La Valle, de locatie van Thijs, gaan om 11:00 uur open
 • De locatie is goed met auto en openbaar vervoer te bereiken. Er stopt een bus vanuit station Ede-Wageningen recht voor de deur.
 • Kinderen en partner zijn van harte welkom bij dit event.
 • Na de drumcirkel is er tijd om met elkaar na te genieten met eten en drinken.
 • Het is een kosteloos event, echter we vinden het fijn om enig idee te hebben, hoeveel mensen er komen dus daarom is het wel fijn om je aan te melden (ps. ook partner en kinderen aanmelden).

Meenemen:

 • Indien je hebt: je sjamanendrum/djembe of shaker/ratel/fluit/mondharmonica
 • Neem iets te eten mee wat je lekker vindt, zodat we met elkaar de maaltijd kunnen delen na de ceremonie.
 • Eventueel een bord, beker en bestek.
 • Voldoende drinkwater of thee voor jezelf.
 • Een klein flesje water uit de buurt van jouw woonplek. Dat mag regenwater, zeewater of slootwater zijn. We gaan dit gebruiken tijdens de waterceremonie.
 • Een kussen, vachtje of kleedje om lekker op te kunnen zitten.
 • Al je eigen spullen en afval na afloop.

Niet meenemen:

 • Gelieve uw hond thuis te laten in verband met loslopende eendjes en kippen .
 • Alcohol tijdens de ceremonie (we gaan zorgvuldig om met de ceremonieplek en laten dit om die reden niet toe in en rondom de cirkel. Tabak is toegestaan maar graag buiten de cirkel houden.

Vragen:

Mochten er vragen zijn, mail het dan naar frank@thegamechangers.nl

Met gezonde groet,

Heidi, Thijs en Frank

Afbeelding van 23 JULI DRUMCIRKEL MIDDEN VELUWE
Afbeelding van 23 JULI DRUMCIRKEL MIDDEN VELUWE
Afbeelding van 23 JULI DRUMCIRKEL MIDDEN VELUWE
Afbeelding van 23 JULI DRUMCIRKEL MIDDEN VELUWE
Afbeelding van 23 JULI DRUMCIRKEL MIDDEN VELUWE