€ 95 – € 395

25-jarig jubileum INCOSE-NL

Venster Acties en details

€ 95 – € 395

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Van der Valk Hotel Vianen

Prins Bernhardstraat 75

4132 XE Vianen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
In 1996 is de Nederlandse chapter van INCOSE opgericht en daarmee de eerste INCOSE chapter van Europa. Een 25-jarig jubileum!

Over dit evenement

Op 23 september 2021, vieren de International Council on Systems Engineering (INCOSE), afdeling Nederland en Jong INCOSE Nederland, het 25 jarig jubileum. Een dag waarbij wordt stilgestaan bij de successen en leermomenten van de afgelopen jaren, de huidige “State of the Art” en de doelen die INCOSE Nederland, Jong INCOSE Nederland en INCOSE Internationaal zich voor de komende 15 jaar hebben gesteld.

Het event zal op locatie plaatsvinden, en tevens online uitgezonden worden. Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar voor op locatie, dus wees er snel bij als je interesse hebt!

Hoewel het Jubileum wordt georganiseerd door INCOSE Nederland en Jong INCOSE Nederland, heeft het ook een internationaal tintje door bijdragen van buitenlandse Systems Engineering experts. Hieronder een overzicht van het programma:


		Afbeelding van 25-jarig jubileum INCOSE-NL

De op deze dag opgedane “State of the Art” kennis en ervaring, maakt het u makkelijker om een keuze te maken over de bijdrage die Systems Engineering voor uw bedrijf kan hebben. Als referent voor Systems Engineering, stelt INCOSE Nederland zich ten doel, de samenwerking tussen collega’s en bedrijven te bevorderen, door het uitdragen en delen van hun kennis.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Van der Valk Hotel Vianen

Prins Bernhardstraat 75

4132 XE Vianen

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Bits&Chips

Organisator van 25-jarig jubileum INCOSE-NL

Bits&Chips strengthens the high tech ecosystem in the Netherlands and Belgium and makes it healthier by supplying independent knowledge and information.
Bits&Chips focuses on news and trends in embedded systems, electronics, mechatronics and semiconductors. Our coverage revolves around the influence of technology.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen