€ 95 – € 395

25-jarig jubileum INCOSE-NL

Venster Acties en details

€ 95 – € 395

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Van der Valk Hotel Vianen

Prins Bernhardstraat 75

4132 XE Vianen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
In 1996 is de Nederlandse chapter van INCOSE opgericht en daarmee de eerste INCOSE chapter van Europa. Een 25-jarig jubileum!

Over dit evenement

Op 23 september 2021, vieren de International Council on Systems Engineering (INCOSE), afdeling Nederland en Jong INCOSE Nederland, het 25 jarig jubileum. Een dag waarbij wordt stilgestaan bij de successen en leermomenten van de afgelopen jaren, de huidige “State of the Art” en de doelen die INCOSE Nederland, Jong INCOSE Nederland en INCOSE Internationaal zich voor de komende 15 jaar hebben gesteld.

Hoewel het Jubileum wordt georganiseerd door INCOSE Nederland en Jong INCOSE Nederland, heeft het ook een internationaal tintje door bijdragen van buitenlandse Systems Engineering experts.

De op deze dag opgedane “State of the Art” kennis en ervaring, maakt het u makkelijker om een keuze te maken over de bijdrage die Systems Engineering voor uw bedrijf kan hebben. Als referent voor Systems Engineering, stelt INCOSE Nederland zich ten doel, de samenwerking tussen collega’s en bedrijven te bevorderen, door het uitdragen en delen van hun kennis.

Het event zal op locatie plaatsvinden, en tevens online uitgezonden worden. Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar voor op locatie, dus wees er snel bij als je interesse hebt!


		Afbeelding van 25-jarig jubileum INCOSE-NL
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Van der Valk Hotel Vianen

Prins Bernhardstraat 75

4132 XE Vianen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen