26 sept 2023 - NieuwBestuur - YoungBoards & Future Governance (CSRD)

Venster Acties

26 sept 2023 - NieuwBestuur - YoungBoards & Future Governance (CSRD)

'Power to the YoungBoards!' Kom op 26 september 2023 naar de 'Circle of Influence' voor Current & Future Leaders - Oceans Haarlem

Door NieuwBestuur, voor toekomstbestendig besturen

Waar en wanneer

Datum en tijd

di. 26 sep. 2023 15:00 - 18:00 CEST

Locatie

Oceans Haarlem 26 Gonnetstraat 2011 KA Haarlem Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 3 uren
  • eTicket voor mobiel

LET OP: Als je Future Leader (onder de 30 jaar) bent en je hebt geen opleidingsbudget vanuit je organisatie, dan kan je in aanmerking komen voor 50% korting. Je kunt dat de kortingscode FUTURE-LEADER-2023 gebruiken.

NieuwBestuur organiseert op 26 september 2023 in samenwerking met Oceans Haarlem de de vijfde Netwerk bijeenkomst over toekomstbestendig besturen ‘Power to the YoungBoards’. Dit event is speciaal voor Current Leaders & Future Leaders.

Future Leaders zijn ambitieuze jonge professionals tussen de circa 25-en 35 jaar, die willen leren hoe ze meer invloed kunnen uitoefenen op toekomstbestendige besluitvorming binnen hun eigen organisatie en binnen de maatschappij.

Maar ook Current Leaders zijn van harte welkom om te leren hoe zij meer draagvlak kunnen creëren onder de nieuwe generatie en toekomstbestendig besturen toepassen in de praktijk. Samen gaan we de dialoog aan over de betekenis van toekomstbestendig besturen!

Maximaal 25 deelnemers: NieuwBestuur vindt het belangrijk om tijdens het event goed met elkaar te kunnen verbinden, daarom is er plaats voor maximaal 25 deelnemers. Wil je graag aanwezig zijn? Koop dan snel je ticket!

WAT IS TOEKOMSTBESTENDIGE BESLUITVORMING – Duurzame en inclusieve CSRD impact?

Toekomstbestendige besluitvorming gaat over het realiseren van de duurzame en inclusieve ESG-doelen. Daarbij moet je denken aan Ecologische doelen, zoals een positieve impact hebben op duurzaamheid en biodiversiteit. Aan Sociale doelen, zoals kansengelijkheid, eerlijke betaling en een positieve impact hebben op inclusief en eerlijk zaken doen. En aan doelen op het gebied van Governance, oftewel toekomstbestendige besluitvorming zoals transparant bestuur, open staan voor de signalen vanuit de buitenwereld, generatiegerechtigheid en wat het betekent om als bestuur ‘future proof’ te zijn.

PROGRAMMA OP 26 SEPTEMBER: WAT MAG JE VERWACHTEN?

Doel van de bijeenkomst op 26 september 2023 is Current & Future Leaders gezamenlijk inspireren, verbinden en inzichten meegeven over de kracht van de stem van jongeren binnen toekomstbestendige besluitvorming.

* Programma: inloop vanaf 15.00 uur – start om 15.30 uur (na afloop ben je van harte welkom voor een borrel/ hapje in Mama Gaia)

* We bespreken de kernpunten en de impact Toekomstbestendig Besturen – Future Proof Governance (en laten inspirerende voorbeelden zien!)

* We vertellen je meer over de ‘Bestuurswende’ van groei naar draagvlak.

* We laten zien hoe je een YoungBoard opricht en succesvol een plek geeft als slijpsteen bij besluitvormingsprocessen (en hoe je dat kan verbinden aan bijvoorbeeld de generatietoets en meer draagvlak onder jongeren)

* Voel je onderdeel van een uniek netwerk van ambitieuze professionals met vitale toekomst-energie!

* Leer van inspirerende voorbeelden hoe je als Current Leaders YoungBoards invloed kan laten uitoefenen op de thema’s als ESG-criteria en de nieuwe duurzame Europese wet en regelgveing CSRD die ook voor Nederlandse organisatie van toepassing is.

* Ontmoet bijzondere mensen die met dezelfde vraagstukken rondlopen als jij, en ontdek hoe je samen de antwoorden kan vinden

* Krijg als eerste toegang (en met korting) tot de Academy for Future Proof Governance – (lancering na de zomer van 2023)

Kortom, beleef een inspirerende en fijne middag met interessante mensen, gratis (vegan) hapjes en drankjes in een geweldige inspirerende omgeving.

Kijk hieronder voor een impressie van het event!

Over de organisator