26/5 Fotofair 2019 - Lezing Lightpainting met Liesbeth van Asselt

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Fotofair 2019

Krommerstraat

Hilvarenbeek

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Lezing Lightpainting met Liesbeth van Asselt op de Fotofair 2019

Op zondag 26 mei 2019 staat DeGreef ambassadeur en lightpaint expert Liesbeth van Asselt in onze workshoptent op de Fotofair 2019.

Wat is lightpainting? Lightpainting is vooral een heel erg leuke en creatieve manier om spectaculaire beelden te maken. Het betekent letterlijk “schrijven met licht”. Door met een lichtbron voor de camera te bewegen, of door de camera zelf te bewegen.

Lightpainten is hot! En ontzettend leuk om te doen. Liesbeth van Asselt, schrijfster van het boek “Lightpainting, alle geheimen ontrafeld”, geeft je de recepten om er zelf mee aan de slag te gaan. Hoe maak je zelf lightpaintmaterialen? Wat zijn goede locaties voor lightpainten? Welke camera-instellingen gebruik je? Wat heb je verder nodig? Hoe kom je tot creatieve foto’s? Tot “lightart” dus?

Liesbeth is steeds op zoek naar unieke beelden. Dus combineerde ze lightpainting met flitsen. Ze vertelt jullie in Jip en Janneke taal alles over de werking van de reportageflitser, zodat jullie daar thuis direct mee aan de slag kunnen. Veel mensen vinden de flitser maar een eng ding en laten hem na aankoop in de kast liggen. Maar Liesbeth laat je zien dat flitsen leuk is in plaats van eng!

Lightpainten doe je in het donker. Dat is het overdag en dus tijdens de Fotofair niet. Liesbeth laat daarom voorbeeldfoto’s zien via een beamer en doet voor hoe je die beelden zelf op een later moment, als het donker is, kunt maken. Gegarandeerd dat jij na deze lezing met een hoofd vol inspiratie naar huis gaat!

Waar: terrein Fotofair 2019 - standnummer 33
Wanneer: zondag 26 mei 2019 van 11:45 tot 13:15
Gratis toegang! Let op: als bezoeker van de Fotofair krijg je gratis toegang tot de lezing, maar zonder ticket voor de Fotofair kun je het terrein niet betreden. Kijk voor tickets op www.fotofair.nl

Meld je nu aan voor deze exclusieve lezing met Liesbeth van Asselt. Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Datum en tijd

Locatie

Fotofair 2019

Krommerstraat

Hilvarenbeek

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen