26/5 Fotofair 2019 - Lezing Natuurfotografie met Bas Meelker

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Fotofair 2019

Krommerstraat

Hilvarenbeek

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Lezing Natuurfotografie met Bas Meelker op de Fotofair 2019

Op zondag 26 mei 2019 staat Canon ambassadeur en natuurfotograaf Bas Meelker in onze workshoptent op de Fotofair 2019. Kom jij ook deze gratis lezing bijwonen? Laat je inspireren door zijn toffe foto's en neem zijn tips en tricks mee in je eigen ontwikkeling van fotografie.

Bas Meelker is geboren in Groningen en bracht het grootste deel van zijn leven door in het noorden van Nederland. Wonen in dit vlakke, open landschap, omringd door enkele van de mooiste natuurgebieden van Nederland, legde de basis voor zijn passie voor natuur. In 2002 pakte hij zijn eerste camera en ontdekte hij de wereld van fotografie. Bas begon als allround natuurfotograaf en specialiseerde zich daarna in landschapsfotografie. Bas zoekt naar rust en eenvoud in een landschap, of dit nu een natuurlijk landschap of een druk stedelijk landschap is. De foto's van Bas zijn bovendien te herkennen aan de compositie: "mijn foto's hebben over het algemeen hele krachtige composities, daar kies ik mijn locaties ook op uit."

Tijdens deze lezing door Bas Meelker leert u dé geheimen voor sprekende natuurfoto's. U krijgt tips & tricks voor landschapsfotografie en u leert alles over het gebruik van verschillende accessoires.

Waar: terrein Fotofair 2019 - standnummer 33
Wanneer: zondag 26 mei 2019 van 13:30 tot 15:00
Gratis toegang! Let op: als bezoeker van de Fotofair krijg je gratis toegang tot de lezing, maar zonder ticket voor de Fotofair kun je het terrein niet betreden. Kijk voor tickets op www.fotofair.nl

Meld je nu aan voor deze exclusieve lezing met Bas Meelker. Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Het is ook absoluut de moeite waard om een kijkje te nemen op zijn eigen website voor prachtige beelden!
www.basmeelker.nl/

Datum en tijd

Locatie

Fotofair 2019

Krommerstraat

Hilvarenbeek

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen