2diabeat Web & Breakfast - '2diabeat in de wijk'

2diabeat Web & Breakfast - '2diabeat in de wijk'

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

2diabeat - Web & Breakfast

Over dit evenement

Meer weten over de integrale wijkaanpak van 2diabeat? Heb je vragen over 2diabeat? Of wil je gewoon graag op de hoogte blijven?

Dit keer over 2diabeat in de wijk Geitenkamp in Arnhem.

Spreker: Jürgen Meijer, aanjager in de wijk, Locus Fysiotherapie

Schakel dan dinsdagochtend 29 juni in voor het 2diabeat webinar! Het 2diabeat-team zit voor je klaar. Informeel en bedoeld voor alle geïnteresseerden, dus sluit vooral aan en tip je collega’s! Deze sessie in onderdeel van de 2diabeat Web & Breakfast series

Web(inar) & Breakfast van ongeveer een half uur . Nog niet opgegeven, doe dit dan alsnog!

Registreer je en klik op 29 juni om 08.30 uur op de zoomlink.

We maken voor deze webinar gebruik van de applicatie ZOOM, waarmee we inmiddels al veel positieve ervaringen hebben opgedaan.

Uitleg deelname ZOOM sessie

Om deel te nemen aan deze bijeenkomsten hoef je niks te downloaden. Je kunt gewoon deelnemen aan de vergadering door kort voor starttijd op de link.

Kies vervolgens voor ‘ join from your browser’ om toegang te krijgen tot de vergader omgeving. Vul je naam in en klik op ‘ join’. Geef vervolgens aan dat je gebruik wilt maken van de audio en video apparatuur (als je die hebt op de computer). Links onderin het scherm klik je op het video en audio icoon om de video en audio uit te zetten.

Alternatief is deelnemen met je mobiele telefoon: Download in enkele seconden de gratis ZOOM app op je telefoon. Klik vervolgens de link aan in deze email en de applicatie verbind je automatisch met de virtuele bijeenkomst.

We hopen je dinsdag 29 juni online welkom te mogen heten.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen