Gratis

2e Alpe d'HuZes dag editie 2018

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Expo Hoevelaken

Koninginneweg 1

3871 JZ Hoevelaken

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Beste deelnemer, vrijwilliger, belangstellende,

Kom naar de tweede Alpe d'HuZes-dag en ontmoet Alpe d'HuZessers uit jouw regio en deel herinneringen . Deze dag is er voor (oud-)deelnemers, vrijwilligers, partners, kinderen, kortom: voor iedereen die wil dat niemand meer doodgaat aan kanker.

Vanaf 9.30 uur ben je van harte welkom bij Expo Hoevelaken. in Hoevelaken

Wat kun je verwachten?

Het saamhorigheidsgevoel dat iedere deelnemer in Frankrijk ervaart tijdens de koersweek, willen we je ook laten ervaren tijdens deze deelnemersdag

Stel al je praktische vragen op de informatiemarkt: Hoe kun je je het beste voorbereiden qua training, voeding, kleding, materiaal of vervoer op de berg? Welke zaken moet je nog regelen nu je bent ingeschreven? Verder kun je jouw materiaal laten checken. Zijn je fiets of loopschoenen Alpe-proof?

Ga even shoppen in de winkel met Alpe d’HuZes-spullen (waar je natuurlijk met pin kunt betalen) of op de deelnemersmarkt en ontmoet Alpe d’HuZessers uit het hele land. Bij het cateringplein is een drankje en hapje te koop.

Verder zijn er weer 3 workshops: Storytelling, Sponsorwerving, Training. Schrijf je hiervoor in!

Tijdens een mooie (plenaire) saamhorigheidsbijeenkomst – van 12.00 tot 13.00 uur - gaat het om wat jou en ons allemaal beweegt om mee te doen aan Alpe d’HuZes. Daarnaast zal Maarten Peters zijn medewerking verlenen en deze bijeenkomst begeleiden met zijn muziek, speciaal geschreven voor Alpe d'HuZes.

Tijdens deze sessie zijn de winkel, de deelnemersmarkt en informatiemarkt gesloten. Hierna heb je nog tot 14.30 uur de tijd om je vragen te stellen bij één van de vele teams op de informatiemarkt.

Heb je een vraag over deze Alpe d'HuZes-dag? Wil je je aanmelden voor de deelnemersmarkt? Zet je vraag op de mail naar evenementen@alpe-dhuzes.nl.

Laat ons weten dat je komt door je aan te melden voor deze dag en de workshop die je wilt volgen.

Sportieve groet namens alle vrijwilligers die Alpe d’HuZes mogelijk maken.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Expo Hoevelaken

Koninginneweg 1

3871 JZ Hoevelaken

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen