2e Ronde - HipHopHuis: Kids & Teens - Regulier

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Locatie

Locatie

HipHopHuis

19A Delftsestraat

3013 AD Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Kids & Teens cursussen in het HipHopHuis

Over dit evenement

JAWEL! De tijd is gekomen om onszelf langzaam maar zeker weer te mogen gaan moven & shaken. Trek jezelf los van die bank en pak je hardste outfit uit de kast, want we gaan weer!

Wij zijn psyched dat we weer een beetje kunnen en hebben energie genoeg, dus we gaan ALL OUT! Voor nu beginnen we met kids & teens , maar we hopen snel uit te breiden.

Hou onze Insta en deze page in de gaten voor rooster updates.

HOW IT WORKS

Het aanbod bestaat uit 6-weekse cursussen die vooraf betaald moet worden. Het is tijdens de cursus niet mogelijk om te wisselen van tijdstip, dag of les. Door deze vorm kunnen we regelmaat en hoge kwaliteit van de inhoud garanderen.

De cursussen loopt van 26 mei t/m 2 juli. Je kan je nu aanmelden!

Het HipHopHuis kan een relatief laag tarief hanteren omdat de programmering deels gesubsidieerd wordt. De werkelijke kosten liggen echter hoger. Om onze docenten en personeel eerlijk te compenseren geven we je de optie om het bijpassende tarief te betalen. Onze docenten kunnen in deze periode vanwege de pandemie alle support gebruiken!

Als je al eerder via Jeugdfonds Sport & Cultuur betaald hebt neem dan contact op ons!

Delen met vrienden

Locatie

HipHopHuis

19A Delftsestraat

3013 AD Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Stichting HipHopHuis

Organisator van 2e Ronde - HipHopHuis: Kids & Teens - Regulier

Het HipHopHuis is een energieke community van creatieve jongeren met een positief-kritisch wereldbeeld die dagelijks met hiphop- muziek dans of street art bezig zijn. Zij vinden in het HipHopHuis hun plek voor culturele en persoonlijke groei: voor hen is het HipHopHuis een tweede thuis. De missie van het HipHopHuis: de wereld veranderen met HipHop. Dé missing link in cultureel Rotterdam, waar HipHop de grootste jongerencultuur is.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen