€ 45

3HoursUnplug - Balans in een druk leven (incl. ontbijt)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Kielsevest 60

60 Kielsevest

2018 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Met 3HoursUnplug brengen we high-level professionals samen om in groep te vertragen en te ervaren wat dit kan doen met lichaam en geest. Naast meditatie bespreken we ook telkens thema's zoals zingeving, purpose, innerlijke rust, geluk, mechanismes van het ego en natuurlijk ook liefde. Geen fluffy gedoe, maar kwaliteitsvolle inhoud "tested and approved" tijdens de 48HoursUnplug CEO retreats.

Als je mensen vraagt "Hoe is het?" antwoorden ze vaak "Druk!". Op zich niet mis mee, zolang je zelf maar een gevoel hebt dat alles in balans is. Wanneer je op aan bepaald moment voelt dat je "geleefd" wordt of de dingen niet meer helemaal onder controle zijn, is het zinvol een keertje vanop een afstand te bekijken hoe je de dingen weer "in balans" brengt.

Tijdens deze workshop doen we exact dat: we bekijken de verschillende domeinen in ons leven en gaan op zoek naar hoe we een betere balans kunnen brengen tussen de verschillende levensdomeinen. Of het nu gaat om familie, werk, hobbies, interesses of persoonlijk welzijn, een betere balans zal altijd leiden dat een rustigere geest en een gelukkiger bestaan.

Dress code: casual

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Kielsevest 60

60 Kielsevest

2018 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen