€ 45

3HoursUnplug - Wat is Geluk en Liefde? (incl. ontbijt)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Kielsevest 60

2018 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Met 3HoursUnplug brengen we high-level professionals samen om in groep te vertragen en te ervaren wat dit kan doen met lichaam en geest. Naast meditatie bespreken we ook telkens thema's zoals zingeving, purpose, innerlijke rust, geluk, mechanismes van het ego en natuurlijk ook liefde. Geen fluffy gedoe, maar kwaliteitsvolle inhoud "tested and approved" tijdens de 48HoursUnplug CEO retreats.

“Geld maakt niet gelukkig.”. Maar als dat zo is en geluk hier wordt voorgesteld als het belangrijkste wat een mens kan bezitten, wat is dat geluk dan juist? Kunnen we geluk vinden? Is geluk geluk of kent het zekere diepgang en gelaagdheid? En wie is degeen die op zoek is naar geluk en waarom dan juist?

Liefde maakt blind. Liefde overwint alles. “Make love not war, love is the answer.”, zong Lennon. Hoewel we ons allen een gevoel of begrip kunnen oproepen bij het woord liefde, lijkt de intensiteit en de kwaliteit van liefde te verschillen van persoon tot persoon. Welke is dan die universele liefde, de grondtoon van ons hart? En hoe openen we de weg naar het hart opdat de beleving van de werkelijkheid steeds liefdevoller ervaren wordt?

Tijdens deze workshop gaan we dieper in op deze vragen zodat ieder een groter begrip krijgt van wat geluk en werkelijke liefde juist inhouden.

Dress code: casual

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Kielsevest 60

2018 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen