€ 1.754,28

Meerdere data

4 Days - ERP Training Enterprise Resource Planning Amsterdam "Evening"

Venster Acties en details

€ 1.754,28
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Module: ERP For Beginners

Schrijf je in voor een succesvolle Enterprise resource Planning (ERP) cursus. Wil je graag studeren naast je baan? Nieuw in de wereld van Big Data & BI analytics ? dan is een Mr Data Amsterdam opleiding voor jou.

De module is waardevol voor mensen die nu en in de toekomst willen werken of te maken krijgen met ERP systemen. En voor bedrijven die zich nog oriënteren op een ERP-pakket of zich reeds in de selectiefase bevinden. U leert de belangrijkste functionaliteiten van een ERP systeem. Na het afronden van de module ERP voor beginners bent u in staat de belangrijkste functionaliteiten van een ERP systeem te begrijpen.

Het implementeren van een ERP-pakket vereist een grote inspanning van uw organisatie en een optimale samenwerking met de betrokken leverancier(s) en system integrators. In de praktijk blijkt dat het succes van ERP-software nauw samenhangt met een goede afstemming van het gekozen pakket op de eigen specifieke wensen. De oorzaken voor het falen van ERP-implementaties liggen vaak in een gebrekkig projectmanagement, communicatiestoornissen, onbekendheid met de complexiteit van ERP en het ontbreken van doelstellingen.

In deze cursus gaan de auteurs in op de specifieke karakteristieken van ERP-pakketten en op de juiste keuze voor uw organisatie. Vervolgens krijgt u inzicht in de prestatieverbetering die u met behulp van een optimale implementatie van een integraal pakket kunt bereiken. De auteurs verschaffen u helderheid in die aspecten die het succes bepalen tijdens het vaak omvangrijke implementatietraject en ook in wat de faalfactoren zijn.

Flexibel klassikaal studeren

-- Dag opleiding

-- Avondopleiding

-- Zaterdag opleiding

-- Incompany

De cursus bestaad uit 4 sessies.

Sessie I

-- Enterprise Resource Planning: introductie
-- Optimalisatie van bedrijfsprocessen via de selectie en implementatie van een ERP-pakket
-- Verschillende types ERP-pakketten
-- Positionering van enkele belangrijke spelers op de markt van ERP-pakketten

Sessie 2

-- ERP Software selection
-- Randvoorwaarden voor een succesvol selectieproject
-- Projectorganisatie
-- Vaststellen van de shortlist van standaard ERP-pakketten
-- Uitvoeren van de pakketselectie
-- Doorlooptijd van een selectieproject

Sessie 3

-- Implementatie van een ERP-pakket
-- Functioneel ontwerp
-- Fases in een implementatieproject
-- Bemanning van een selectie- of implementatieproject

Sessie 4

-- Eindtoets

-- Groepsproject

Inbegrepen

-- Studie materiaal

-- Onbeperkt koffie / thee


Alternatieve voor een Enterprise Resource Planning cursus:

M1: ERP for beginners

M2: Performance Management

M3: Business Intelligence Tools

M4: Data Warehousing

M5: Business Intelligence Strategy

M6: BI / Business Analyst

M7: Data Visualization

M8 Scrum Methdology

M9: BI Competency Center

M10: Mobile Analytics

M11: SAP Business Objects

M12: Tableau

Over Mr Data Big Data University

XADAT Big Data University biedt u opleidingen, trainingen, begeleiding en advisering, om zo bij te kunnen dragen aan de verbetering van uw performance en die van collega's in uw onderneming. Wij zijn experts in Analyzing Data Analytics Technology.
Deze opleiding is geschikt voor iedereen die zich wil verdiepen in de wereld van Big Data Analytics. Samen met gecertificeerde data analytics experts uit de praktijk geven wij verschillende opleidingen en cursussen in Business Intelligence trainingen. Zo bieden wij verschillende modules aan op onze Big Data University in verschillende studievormen en verlenen onze consultants hun expertise bij strategische vraagstukken.

Praktijkrelevant opleiden
Voor ons is het belangrijk dat wat u bij ons leert, relevant is voor de werkzaamheden die u in uw onderneming uitvoert. Omdat onze opleiders de IT-praktijk uit ervaring goed kennen en ook in hun huidige rol op regelmatige basis IT-projecten voor XADAT uitvoeren, snappen we goed wat voor u speelt. Met uw praktijkcases kunt u bij ons terecht.

Boven verwachting
Om boven verwachting te kunnen presteren, willen we een goed beeld hebben van wat u van ons verwacht. Daarom besteden we vooraf aandacht aan het peilen van de wensen waarmee u naar ons bent toegekomen.
We streven er naar deze verwachtingen te overtreffen. Daarom houden we steeds in de gaten of u tevreden bent, sturen waar nodig bij en bespreken na afloop met u of wij uw verwachting inderdaad hebben overtroffen. Uw commentaar dient als input om het de volgende keer nóg beter te doen.


Verder helpen
U en wij zijn ermee gebaat, dat we u daadwerkelijk verder helpen. Wij willen kortom dat u na een opleiding beter functioneert. Daarom investeren we in een langdurige relatie met u. Regelmatig horen we terug dat we ons doel daadwerkelijk bereiken.

Passie
Passie kunt u bij ons herkennen in gedrevenheid, betrokkenheid, kwaliteitsdrang en de wil om constant mee te blijven veranderen met de vraag van onze klanten. Concreet vindt u onze passie het meest terug in het vakmanschap dat we u bieden als gesprekpartner en opleider in het ICT-vakgebied.

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen