€ 8,96 – € 11,55

40 Jaar Azotod | Fonkelnieuw!

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Muziekpodium Azotod

126 Meerndijk

3454 HV Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Het jubileumjaar loopt zo’n langzamerhand naar het einde. We kunnen terugkijken op een aantal leuke evenementen. Evenementen die vele nog lang zullen herinneren.

Het einde van ons jubileumjaar gebruiken we om een nieuw feest te introduceren. Dit feest heet tot nu toe Fonkelnieuw. Niet echt een titel voor een feest dat vaker terug zal gaan keren. We vragen jou dan ook om mee te denken over een leuke en pakkende naam.

Bedenk jij de naam van dit evenement? Stuur jouw evenementnaam, met een korte uitleg over de naam, naar Marcel@Azotod.nl.

De leukste en meest uit het oog springende naam gaat gebruikt worden voor Fonkelnieuw. Daarnaast krijgt de aangever 6 gratis toegangskaarten om te feesten op je eigen feest!

De Acts voor Fonkelnieuw!

Ouwe Jongens Krentebrood! Sfeer van kameraadschap, alles dik in orde. Deze informele uitdrukking komt al in het begin van de jaren zeventig voor, maar werd pas een goed decennium later echt populair. Het is van origine een ouderwetse Amsterdamse uitspraak maar nu omgetoverd tot Hip and Happening!

#OJKB (Ouwe Jongens Krentebrood) is een DJ Team bestaande uit ervaren rotten in de muziek branche: DJ Glenn B en Carlos Barbosa, in de afgelopen 15 jaar hebben deze mannen werkelijk alle clubs en festivals gezien doordat ze met of afzonderlijk van elkaar met diverse tours door het land trokken, nu het fenomeen The 90’s zo populair is hebben deze mannen #OJKB ontwikkeld wat de oude en jonge doelgroep bij elkaar brengt door de perfecte mix van 90s en 00’s in een nieuw jasje te toveren en in combinatie met het nodige aan interactie met het publiek is een nieuwe act geboren!

Feest DJ Joost oftewel DJ Joost uit Cuijk (noord-Brabant), Winnaar Party awards Populairste opkomende Party Dj van 2010, zal de zaal opwarmen voor #OJKB

Verzin jij de naam van dit te gek nieuw evenement in Azotod? Mail snel jouw inzending naar Marcel@Azotod.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Muziekpodium Azotod

126 Meerndijk

3454 HV Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen