€ 19,10 – € 32,55

4e KerstCircus Etten-Leur

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Brabantpark

4873 Etten-Leur

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Het Kerstcircus in Etten-Leur is inmiddels bijna traditie tijdens de kerstvakantie. Voor het vierde jaar op rij wordt het publiek getrakteerd op fantastische circusacts met optredens van topacrobaten, clowns en dieren. Dit jaar wordt het gehele programma versterkt met een groot live circusorkest van Vincent van Lent, bekend van Pater Moeskroen.

In een geheel verwarmd en in kerstsfeer aangekleed tentencomplex wordt het 2- uur durende showprogramma met moderne licht- en geluidstechniek gepresenteerd. Een voorstelling voor de hele familie, waarbij een combi van de sfeer uit het circus en de luxe van het theater succesformule blijken te zijn. De grote circustent biedt plaats aan bijna 1000 personen op comfortabele kuipstoelen.

De foyertent, met vloeren uitgelegd en gedecoreerd met tientallen versierde kerstbomen, is vanaf een uur voor aanvang geopend en biedt met het al spelende orkest een warm welkom. Vanaf hier heeft u toegang tot de uitgebreide (en vriendelijk geprijsde) restauratievoorziening en de verwarmde, luxe toiletten.

Naast één van de beste circusorkesten van Nederland, vormt ook de ultramoderne lasershow een ware highlight! Clown Davy uit Nederland vormt met zijn komische intermezzo's de rode draad en wordt aangevuld met luchtacrobaten, bijzondere dieren en jongleurs.


Veelgestelde vragen

Heb je een id nodig of is er een leeftijdsgrens?

Kinderen van 0 en 1 (tot 2) hebben gratis toegang. De kinderprijs geldt voor kids tot 14 jaar (indien twijfel dient ID getoond te worden).

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Parkeren kan direct tegen het circusterrein op de parkeerplaats van de KSE Scholengemeenschap (à € 5,00 per auto) of in het centrum van Etten-Leur (betaald parkeren in parkeergarage)

Wat mag ik meebrengen naar het evenement?

Géén huisdieren, géén eigen eet- en drinkwaren. Wel uw kinderen, kleinkinderen, buren of schoonmoeder en natuurlijk een flinke dosis gezelligheid.

Is het circus verwarmd?

Het gehele tentencomplex, zowel foyer/ontvangsttent als speeltent zijn aangenaam verwarmd tot ongeveer 20 graden. U kunt dus gerust uw jas uittrekken!

Heeft het circus een restauratievoorziening?

Natuurlijk zijn in de foyertent diverse eet- en drinkwaren te verkrijgen tegen vriendelijke prijzen. Onder andere koffie, thee, glühwein, frisdrank, warme chocolademelk, suikerspinnen, popcorn en broodjes om voor- tijdens of na de circusvoorstelling honger of dorst te stillen.

Mag ik filmen of fotograferen?

Filmen is in verband met auteursrechten alleen toegestaan na schriftelijke toestemming van de directie (info@kerstcircus-ettenleur.nl). Fotograferen mag natuurlijk wel, maar dan zonder flitslicht.

Is er een toiletvoorziening?

Het Kerstcircus Etten-Leur beschikt over keurige toiletten die via de voortent droog en warm te bereiken zijn. Ook voor mindervaliden is er een aangepast toilet!

Zijn er speciale rolstoelplaatsen?

Ja, het Kerstcircus Etten-Leur heeft speciale plaatsen voor rolstoelers. Deze zijn te vinden in de rang Loge, en mogen tegen de prijs van Blok A voor één rolstoeler met max. 1 begeleider worden ingenomen. Let op: vraag eerst via de mail na of er voor uw voorstelling nog plaatsen beschikbaar zijn, koop daarna pas uw entreekaarten (Blok A).

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

via het emailadres events@kerstcircus-ettenleur.nl. Wij proberen uw mail binnen 2 werkdagen te beantwoorden!

Let op: Tijdens de voorstelling maken we gebruik van diverse lichteffecten zoals een moderne lasershow.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Brabantpark

4873 Etten-Leur

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen