Gratis

5 jarig jubileum Vrijdagmiddag Couscous "ontmoeten en verbinden"

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Centrale Bibliotheek Theater

110 Hoogstraat

3011 PV Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Woensdag 11 oktober 2017 vindt 5 jarig jubileum Vrijdagmiddag Couscous ‘The future ’ plaats in de openbare bibliotheek aan de Hoogstraat 110, 3011PV te Rotterdam. Tijdens dit symposium staat de volgende motto van het VMCC jubileum centraal: ‘The future’ wordt gecreëerd d.m.v. verbinden, netwerken en motiveren van jongeren naar een duurzaam, vitale en efficiënte arbeidsparticipatie in onze samenleving.

Op de VrijdagMiddag CousCous (VMCC) staan de punten ontmoeten, verbinden, inspireren en motiveren centraal. Tijdens de VMCC evenementen verbinden wij jongeren met ondernemers om elkaars talenten te ontdekken. Het is van groot belang dat deze jongeren al in de stageperiode hun netwerk verbreden en versterken. Het beschikbaar stellen van de sociale overwaarde van de ondernemers binnen de activiteiten is bij uitstek the key to success.

Vier het mee en reserveer woensdag 11 oktober 2017 vanaf 13.00 uur – 16:30 uur in uw agenda

Ervaar onder leiding van note speaker dhr. Qiuntis RIstie de kracht van het samen doen. Laat u deze namiddag u inspireren door onder andere onze speciale gast voor deze middag. Tevens kunt u kennis makenbest practice jongeren die al reeds dit traject hebben gelopen. Daarnaast hebben we voor u een muzikale intermetzzo met een getalenteerde jong artiest. Onder het genot van heerlijke couscous, bent u de coproducent van deze avond. Immers het Vrijdagmiddag Couscous team Link2Work (VMCC Team) werkt organisch en bottom -up om het simpel te houden en reëel tot actie te komen. We willen u daarom uitnodigen om een bijdrage te leveren en elkaar te motiveren om daadkrachtiger de nieuw era met ons in te gaan. In de plenaire afsluiting oogsten wij met u de opbrengst van deze dag.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Centrale Bibliotheek Theater

110 Hoogstraat

3011 PV Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen