Gratis

50+ en jouw eigen woning

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Klooster Dolphia

Gronausestraat 710

7534 AM Enschede

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
50+ en jouw hypotheek (opties). Minder onzekerheid, meer kennis!

Over dit evenement

Veel 50-plussers weten niet dat de mogelijkheden om een hypotheek te krijgen ruimer zijn geworden. De regels wat wel en niet kan zijn behoorlijk lastig.

Door de steeds hogere pensioenleeftijd en uitholling van de pensioenen wordt de groep mensen die wel vermogen hebben maar er niet over kunnen beschikken steeds groter. Terwijl nieuwe vragen zich aandienen. Zoals: "hoe kan ik nu toch eerder stoppen met werken?" of "hoe kan ik mijn kinderen helpen bij de aankoop van hun huis?" of "hoe kan ik de overwaarde uit mijn woning gebruiken voor leuke dingen?"

In deze presentatie nemen wij je mee in de mogelijkheden die het bezit van een eigen woning met zich mee brengt. Wij vertellen je de voor en nadelen, welke productoplossingen er zijn en waar je rekening mee moet houden. Kosteloos.

Finzie Enschede helpt bij het vergroten van jouw financiële zelfredzaamheid. Zodat je zelf de beste oplossing kan kiezen wanneer jij dat wenst. Finzie gelooft dat mensen gelukkiger zijn als hun geldzaken op orde zijn.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Klooster Dolphia

Gronausestraat 710

7534 AM Enschede

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen