Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Landgoed Ulvenhart

Heistraat 16

4858 RL Ulvenhout

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Voor ondernemers is het steeds lastiger om aan getalenteerd personeel te komen. Het is dagelijks onderwerp van gesprek in ons werkveld. Vanuit onze expertise over de arbeidsmarkt nemen we u graag mee in hoe wij kansen zien voor u. Hiervoor hebben wij, speciaal voor werkgevers en HR Managers, een interessant programma samengesteld.

In de mooie omgeving van Landgoed Ulvenhart gaan wij u informeren, laten wij u genieten, zetten wij u aan het denken, zullen wij u entertainen en laten wij u lachen. En dat alles in 1 middag! Deskundige sprekers vertellen hun visie over de mogelijkheden en Angela Groothuizen zal ons deze middag begeleiden. Na een verrassend einde, sluiten we de middag af met een lekkere borrel. Er zijn voor u als ondernemer of HR Manager geen kosten verbonden aan dit event.

Mocht u zich wél hebben aangemeld maar niet in de gelegenheid zijn aanwezig te zijn, dan brengen we wel een bedrag van €50,- in rekening.Dit bedrag zullen we vervolgens schenken aan een, nader te bepalen, goed doel.

Dit evenement is een cadeau voor werkgevers in West-Brabant. Enthousiast? Meld je dan aan!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Landgoed Ulvenhart

Heistraat 16

4858 RL Ulvenhout

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen