Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

500 keer FMT Top Names, live en met jou!

Fast Moving Targets

Dinsdag 27 juni 2017 van 20:00 tot 22:30

500 keer FMT Top Names, live en met jou!

Ticketinformatie

Type Einde Aantal
Ik kom! Beëindigd Gratis  

Evenementgegevens


Aanstaande dinsdag 27 juni is alweer de laatste uitzending van het zesde seizoen Top Names. En, volgens ons is dat ook de officiële 500ste uitzending. Daar moet je bij zijn natuurlijk!


Wij zorgen voor bier, mooie gasten en onze huisfotograaf Guido van Nispen is de hele avond met zijn productie assistent Roderick aanwezig om foto’s van te maken van de aanwezige gasten. Dus wil je nog een schitterende profielfoto, zoek Guido en Roderick op en laat je vastleggen.


We starten om 20:00 met een live demo drone racen door FormuleFPV het nieuwe bedrijf van Top Name en mediatycoon Jan Riemens.


Vanaf 21:00 stipt praten Roeland Stekelenburg en Erwin Blom als vanouds live met een aantal gasten. Naast Jan Riemens praten we met Ward Wijndelts die na zijn avontuur met Mindshakes nu zijn digitale ervaring mag inzetten als hoofdredacteur van Vrij Nederland en Slaven Mandic die de afgelopen tijd een scale-up participatie coöperatie opzette, met zijn bedrijf Wayne Parker Kent een aantal titels overnam (o.a. One more thing) en zelf met Mediahuis (o.a. eigenaar NRC en binnenkort de Telegraaf) een nieuwe investeerder binnenhaalde 


Zoals altijd zenden we live uit vanuit FreedomLab aan de Plantage Middenlaan 62 in Amsterdam. Mocht je niet aanwezig kunnen zijn, dan kijk je mee via de website, Facebook of de Amsterdamse tv-zender Salto


En meld je even aan zodat wij weten waar we rekening mee moeten houden!

Heb je vragen over 500 keer FMT Top Names, live en met jou!? Neem contact op met Fast Moving Targets

Waar en wanneer


FreedomLab
Plantage Middenlaan 62
1018 DH Amsterdam
Nederland

Dinsdag 27 juni 2017 van 20:00 tot 22:30


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Fast Moving Targets

Fast Moving Targets is een media innovatie bedrijf. Wij maken media over innovatie en innoveren door de inzet van media. Voor onszelf of voor klanten. 

  Contact opnemen met de organisator
500 keer FMT Top Names, live en met jou!
Evenementen in Amsterdam Netwerkevents

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.