Gratis

5e DVC-SI Webinar - Van monitoren met sensors tot benutten van data

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Hoe kun je met data kosten besparen, waterdicht voorspellen en duurzamer produceren? Leer van de ervaringen van Cool Industries vanuit Gate2

Over dit evenement

Van monitoren met sensors tot benutten van data

  • Hoe kun je kosten besparen?
  • Waterdicht voorspellen?
  • en duurzamer produceren met data?

Op 29 januari organiseert het Data Value Center - Smart Industry tijdens lunchtijd een tafelgesprek waar we ingaan op hoe je data kunt monitoren én benutten voor het efficiënter en effectiever maken van productieprocessen.

Vanuit de Smart Industry hub Gate2 in Rijen legt ondernemer Maarten Wijffelaars van Cool Industries uit hoe hij dit heeft gerealiseerd voor het Smart Cool Water project. Hierbij heeft hij ondersteuning gehad van Pierre van Kleef, directeur van Gate2 en programmamanager van Midpoint Brabant Smart Industry. Hij bracht hem in contact met de juiste partijen, waaronder Ericsson en Fieldlab CAMPIONE.

Maarten en Pierre vertellen onder andere over het belang van connectivity en voorspelbaar onderhoud in het traject ‘From Sensor to Data’. Onder deze naam heeft Maarten inmiddels een nieuw bedrijf opgericht, waarvoor hij de Smart CoolBox ontwikkelde; een flexibele Internet of Things oplossing die snel en veilig toegang geeft tot productie- en machinedata.

Het 5e DVC-SI webinar wordt gefaciliteerd door Midpoint Brabant, de economische ontwikkelorganisatie van Midden-Brabant. Zorg dat je erbij bent op 29 januari!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen