6 Gangen Winemakers Dinner

Venster Acties

6 Gangen Winemakers Dinner

Primeur presentatie van de wijnen van Toscaans wijnhuis Mansalto door de wijnmaker zelf in de vorm van een 6 gangen food-wine pairing.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

IJzerbar 959 Kruisweg 2132 CD Hoofddorp Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 3 uren 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

IJzer presenteert in samenwerking met wijnhuis Mansalto een 6 gangen diner in de vorm van een exclusief food-wine pairing waarbij de wijnen van Mansalto in het midden zullen staan. De wijnen zullen door de wijnmaker zelf gepresenteerd en toegelicht worden waarna IJzer haar complementerende gerechten zal presenteren.

Het Toscaanse signatuur is er vanaf te proeven en in samenspel met de te serveren gerechten wordt het een avond om niet te missen.

About Monsalto:

Mansalto maakt vier wijnen, alle vier rode wijnen van top kwaliteit.

De 50 hectaren van het wijnhuis liggen op zo'n 600 meter hoogte.

Respect voor het terroir is de eerste regel bij Mansalto.

Het is de bedoeling om een authentieke wijn te maken die het karakter van elk druivenras naar voren brengt. Alle druiven worden zorgvuldig geselecteerd en handmatig geplukt. Druiven van hoge kwaliteit zijn de basis voor een mooie wijn.

Een ervaren team van wijnmakers en consultants doet er elke dag alles aan om het uiteindelijke beste resultaat in de fles te krijgen. Zo werkt Mansalto onder andere samen met Andrea Paoletti, voorheen werkzaam bij Antinori, en Gabriele Bruno, die zijn nodige ervaring heeft opgedaan bij Chateau Pichon Longueville.

Afbeelding van evenement
Afbeelding van evenement
Afbeelding van evenement
Afbeelding van evenement