€ 0 – € 12,49

6. Stap uit je stad weekend - Ik tel tot 10!

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Stadsboerderij De Balijhoeve

100 Kurkhout

2719 JZ Zoetermeer

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

10 x Fun for kids activiteiten op Stadsboerderij De Balijhoeve Zoetermeer

Stadsboerderij De Balijhoeve ligt op het voormalige terrein van de Floriade in Zoetermeer, onderdeel van Buytenhout. Buytenhout is een prachtig en gevarieerd aaneengesloten stuk groene oase van 15 kilometer dat is gelegen tussen Zoetermeer, Delft en Pijnacker-Nootdorp. Het is eigenlijk 1 groot gebied dat bestaat uit 6 afzonderlijke parken: Westerpark, Buytenpark, Bieslandse Bos, Dobbeplas en Delftse Hout. Op 5 locaties zijn er in het weekend van 17-18 juni speciaal voor kinderen tussen de 2-12 jaar heel veel verschillende activiteiten te doen. De startlocaties liggen in Zoetermeer, Delft en Pijnacker-Nootdorp.

Bij Stadsboerderij De Balijhoeve Zoetermeer kunnen kinderen aan allerlei verschillende spelletjes meedoen. Van een ponyritje en springen op een luchtkussen, tot koe melken en waterbeestjes vangen. Voor de allerkleinsten zijn er aangepaste activiteiten en natuurlijk kun je ook gewoon de dieren komen aaien. Is je kleine een echte avonturier? Kinderen tot 6 jaar kunnen in het naastgelegen bos gaan speuren op het kabouterpad, en de kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar krijgen hier als extra element een rugzak van Staatsbosbeheer mee met een speciale boswachtercode!

En wanneer de magen beginnen te knorren? Dan geniet je van de kleine kaart van de stadsboerderij. Er is zelfs een kleine winkel met streekproducten.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Stadsboerderij De Balijhoeve

100 Kurkhout

2719 JZ Zoetermeer

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen