Gratis

a balladeer

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Lewinski

2 Waterhoenstraat

8603 XS Sneek

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Entree muziek €7,50
"so here we go again, straight into reverse"


​​​​​Na het winnen van de Publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland in 2003 brak a balladeer in 2006 definitief door met Top 2000-hit ‘Swim With Sam’ en werd datzelfde jaar genomineerd voor zowel een 3FM Award als een TMF Award. In 2007 kreeg de band door BLØF-bassist Peter Slager een Zilveren Harp opgespeld. Het tweede album, Where Are You, Bambi Woods?, leverde in 2008 een Edison-nominatie op.

Door de jaren heen verzorgde a balladeer voorprogramma’s van onder anderen Keane, Saybia, Live, Sarah Bettens, Tom McRae en Maria Mena. De albums Where Are You, Bambi Woods? en Sorry, kid. verschenen behalve in Nederland ook in Amerika.

Voor zijn nieuwe album A Wolf At The Door (2016) schakelde De Goederen de hulp in van de begeleidingsbands van Wende Snijders en The Common Linnets. Bart van der Weide (Racoon) speelt mondharmonica op afsluiter ‘Therefore’. Openingstrack 'Incompatible' wordt sinds april 2016 gebruikt als jingle voor het Streeknieuws in het Radio 2-programma van Rob Stenders. Op de single 'Mob Wife' (2017) is niemand minder dan Sarah Bettens van K's Choice te horen.

De afgelopen jaren schreef Marinus de Goederen behalve aan zijn nieuwe album ook songs voor anderen, waaronder Dolf Jansen en Tania Kross. Ook gaf hij les op Utrechts Centrum voor de Kunsten en Vocal Arts Academy en mbo-opleidingen Rock City Institute en Herman Brood Academie. Op dit moment is De Goederen ambassadeur van A'DAM Music School.
Wij zijn erg trots dat Marinus -a balladeer- de Goederen deze avond bij ons in Lewinski komt spelen!
Entree muziek €7,50
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Lewinski

2 Waterhoenstraat

8603 XS Sneek

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen