€ 20,02

A Celebration of Prince by Beautiful Strangers

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Annabel

Schiestraat 20

3013 AH Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

The Celebration of Prince by Beautiful Strangers is spontaan ontstaan. De dood van Prince in april 2016 kwam als een grote schok. Een aantal Nederlandse topmuzikanten kreeg het verzoek om te spelen op de herdenking van deze legende. Aangezien Prince een belangrijke rol in hun muzikale leven speelt en speelde, twijfelden ze geen moment om hun inspirator te eren. De muzikale klik tussen de bandleden bleek magisch.

De line-up bestaat uit drie vocalisten. Rasmuzikant, singer-songwriter en performer pur sang David Dam deed met succes mee aan The Voice of Holland 2014. Kris Rietveld is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene (Alain Clark, Metropole Orkest etc). Singer-songwriter Jessy Hay is de muzikale leider. Hij studeerde cum laude af als gitarist en speelt onder meer bij Ruth Jacott en Big Black & Beautiful. Toetsenist Anan den Boer is bekend van Kane en Alain Clark.


De ritmesectie bestaat uit de Spaanse bassist Joan Comaposada (Big Black & Beautiful, Berget Lewis en Yuri Honing) en drummer Willem van der Krabben (Jett Rebel, Tim Akkerman en anderen).

Marc Mangin en Efe Erdem vormen samen de blazers sectie. Efe speelt onder meer bij Re:Freshed Orchestra en DI-RECT. Marc Mangin ging al naar het conservatorium van Parijs toen hij elf jaar was en studeerde tevens de prestigieuze Berklee School of Music en speelt onder meer bij TenTemPiés en bij de Spraakmakende concertserie 'ConFuse'Kaartjes zijn nu te koop.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Annabel

Schiestraat 20

3013 AH Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen