€ 29,51 – € 82,99

A Cup of Ambition - Pitch Night

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

The Student Hotel Amsterdam West

335 Jan van Galenstraat

1061 AZ Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Pitch Night - A Cup of Ambition - voor nieuwe vrouwelijke sprekers en enthousiast publiek

Over dit evenement

Pitch Night x A Cup of Ambition - Een proeverij voor vrouwelijke sprekers in spé!

24 september 2020 @ The Student Hotel West in Amsterdam

“More women on stage” komt tot leven! Met gepaste afstand staat de avond van 24 september in het teken van bommetjes inspiratie door powervrouwen en proef je vanaf de bühne van de skills van vrouwelijke sprekers. Een echte proeverij dus.

Wat kun je verwachten? Centraal staan twaalf vrouwelijke pitchers die elk hun eigen unieke verhaal in 2 minuten aan je presenteren. Ben je geprikkeld? Voel je het verhaal? Stem dan mee op je favoriet. De winnaar wint o.a. een jaarcontract bij A Cup of Ambition.

De avond wordt verder gevuld door een masterclass van een sprekerscoach (Neerlands bekendste als je het ons vraagt, hoe cool!) én een ervaren vrouwelijke spreker neemt je mee in haar eigen verhaal. Bommetjes inspiratie was niet overdreven, toch?

Voor wie? De Pitch Night is dé plek voor alle vrouwen die weleens willen proeven van het werk van vrouwelijke sprekers. Tast zelf af of spreken iets voor je zou kunnen zijn, maar raak met name geïnspireerd en aangestoken door de energie die er deze avond vanaf spat. Bovendien goed voor je netwerk, persoonlijke skills en uiteraard wordt je goed verzorgt met hapjes en drankjes.

TIP: de pitch-plekken waren voor deze editie binnen 24 uur uitverkocht. Dat smaakt naar meer! Ben jij er deze Pitch Night bij in het publiek? Dan krijg jij voor de volgende editie de mogelijkheid om in de pre-sale jouw pitch-plek voor de volgende editie te bemachtigen. Wil je super graag ook het podium pakken en pitchen? Zorg dan dat je er deze editie alvast bij bent, alle pitch-plekken waren er deze keer ook in de pre-sale doorheen.

Belangrijk: de plekken voor de pitchers zijn ondertussen vergeven. Daarnaast zitten we door de Coronamaatregelen aan een maximaal aantal van 28 aanschouwers. Don’t wait too long, powerwoman!

De Pitch Night x A Cup of Ambition:

 • Maximaal 12 vrouwelijke pitchers a 2 minuten. Iedere vrouw met haar eigen verhaal en drive om het podium te pakken. Oftewel: bommetjes inspiratie de hele Pitch Night lang!
 • De jury bestaande uit 3 professionals geven tips, feedback en stemmen samen met het publiek op de favorieten
 • Gratis Masterclass 'een sterk verhaal en een goede pitch'
 • Special Guest: Ultieme inspiratie BOOST door het verhaal van een ervaren spreker
 • Fotograaf: elke vrouwelijke pitcher ontvangt een actiefoto die je als spreker vaak goed kunt gebruiken.
 • 3 drankjes per persoon & diverse hapjes gedurende de avond, voor zowel de pitchers als het publiek (niet maaltijdvullend)

De hoofdprijs: de winnaar ontvangt een jaarcontract bij A Cup of Ambition. Naast vermeldingen op onze website werken wij voor onze sprekers natuurlijk aan podiumklussen, krijgen ze een eigen illustratie én stap je binnen in onze sprekers community met per kwartaal een masterclass en meet-up. Leuk!

Wat kun je als pitcher verwachten? Je hebt 2 minuten om je verhaal te pitchen. Wat is jouw verhaal op een podium? Wie ben jij? Maak ons en het publiek nieuwsgierig naar meer. Ook worden er tijdens je pitch actiefoto's geschoten. Die krijg je mee naar huis. De jury helpt je met tips & tricks jouw pitch te perfectioneren. Ook staat de avond natuurlijk in het teken van inspiratie en verbinding. Let's say: win, win, win.

Wat kun je als publiek of supporter verwachten? Een avond bomvol inspiratie, energie en nieuwe connecties. Verbaas je over het talent van deze powervrouwen op het podium, kijk de kunst af voor de volgende pitch night of klap zo hard in je handen dat ze pijn doen. Of alledrie tegelijk natuurlijk. Je wordt natuurlijk ook goed verzorgt met hapjes en drankjes.

Praktisch

 • Locatie: The Student Hotel Amsterdam West
 • Vanaf 18:30 staan er drinks en kleine hapjes klaar!
 • Om 19:00 stipt start de Pitch Night. Om 22:00 sluiten we af.
 • Plek voor 12 vrouwelijk pitchers & 28 man/vrouw in het publiek

Tickets & prijzen: je hebt de keuze uit 4 types tickets:

 1. Pitcher: € 47,50 (inclusief: 3 drankjes & hapjes, foto's in actie, masterclass, tip&tricks van de jury leden, inspiratie pitch door ervaren spreker, bijwonen van 11 pitches)
 2. Pitcher & Friend: €65,00 (inclusief 3 drankjes p.p & hapjes, foto's in actie, masterclass, tip&tricks van de jury leden, inspiratie pitch door ervaren spreker, bijwonen van 11 pitches)
 3. Publiek: € 27,50 (Inclusief 3 drankjes & hapjes, 12 inspirerende pitches, masterclass, inspiratie pitch door ervaren spreker)
 4. Publiek (duo-ticket): € 52,50 (Twee personen, inclusief p.p. 3 drankjes & hapjes, 12 inspirerende pitches, masterclass, inspiratie pitch door ervaren spreker)

Vragen? Contact ons via info@acupofambition.nl of een berichtje via onze Instagram @a_cup_of_ambition

Liefs, Team A Cup of Ambition

Britt, Joya en Annick

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

The Student Hotel Amsterdam West

335 Jan van Galenstraat

1061 AZ Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen