Gratis

A free mind, Caribbean style!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bibliotheek Ypenburg

8 Schrabber

2496 SR Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Een wervelende reis door muziek, dans en poëzie uit het Caribisch gebied.

Over dit evenement

In samenwerking met Winternachten internationaal literatuurfestival Den Haag nemen we je in bibliotheek Ypenburg mee op een reis door muziek, dans en poëzie uit het Caribisch gebied. Een wervelend programma, ook met stof tot overpeinzing! Curaçaose dichters en denkers Walter Palm en Guiselle Martha treden op. Muziekgroep Tipiko Den Haag laat je zelf ervaren dat Caribische muziek bijzonder aanstekelijk is. En dansers zoals Junadry Leocaria nodigen je uit op de dansvloer!

Het thema van Winternachten festival is ‘a free mind’. Wat betekent dat eigenlijk? Hoe vrij zijn we werkelijk in ons denken? Wat kunnen we leren van het Caribisch gebied?

Poëzie, muziek en dans

In gedichten en spoken word laten Walter Palm en Guiselle Martha je een Caribisch gebied ontdekken waarin culturen elkaar -gewild en ongewild- ontmoet hebben. Je swingt mee op de ongelofelijke diversiteit aan muzieksoorten van Aruba,Bonaire en Curaçao die muziekgroep Tipiko Den Haag je laat horen. En Juna Leocaria laat zien dat muziek niet alleen bedoeld is om naar te luisteren: de dansvloer gaat zeker open!

Samenstelling programma: Julian Starink

Op de foto: Danseres Junadry Leocaria / Fotograaf: Frank Bol

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bibliotheek Ypenburg

8 Schrabber

2496 SR Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen