Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Interstuhl NL & Be

Energieweg 21

2382 NB Zoeterwoude

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

A future to believe in

Hoe doorbreken wij barrières en aangeleerde patronen waardoor we vinden dat bijvoorbeeld een schommel niets te zoeken heeft op de werkvloer? Door uit onze comfortzone te stappen en verder te kijken dan de rand van ons bureau zijn we tot het volgende concept gekomen: Splaces. Een zoneringsconcept dat alle producten in zich verenigt.

Donderdag 12 maart 2020 introduceren we dit concept en o.a. onze nieuwe collecties; SHUFFLE, New EVERY en HUB, die staat voor 'een plek waar mensen samenkomen'.
Eigenaar van Interstuhl Büromöbel GmbH, Helmut Link, presenteert de collecties, maar ook Intensor; een digitale tool voor (interieur)architecten en planners om het proces van maatvoering tijdens het ontwerpen te optimaliseren. Onze inhouse partner met showroom 'CANTOR' houdt scrumsessies en toont ook zijn nieuwste collecties.

Vijf impactvolle organisaties delen hun visie in vorm van een lezing en/of workshop. Allen gericht op 'hoe ziet onze gezamenlijke toekomst eruit'?


Het woord is aan:


Virginia Yanquilevich - CEO Dopper

Als Virginia, CEO bij Dopper, op een podium staat, krijg je geen show of spektakel. Je krijgt wat beters: oprechte energie en passie. Passie voor schoon water, voor onze oceanen, maar vooral voor mensen. Als CEO van Dopper brengt zij mensen in beweging. Zij zorgt dat het binnen Dopper niet bij dromen blijft, maar dat we samen concrete stappen zetten naar ons doel – schoon water in iedere oceaan, uit elke kraan. En ze heeft lef. Omzetgroei en Nederland veroveren? Nee, dat is niet genoeg. De hele wereld zonder wegwerpflesjes, dat lijkt er meer op. Zij weet dat we dit kunnen waarmaken en als je naar haar luistert, ga jij dit ook geloven. Zij gelooft in de kracht van mensen, dat ieder individu een changemaker is en dat we samen het verschil kunnen maken. En wat haar zo bijzonder maakt, is dat je na haar verhaal niet alleen driehonderd ideeën hebt om de wereld een stukje beter te maken, maar dat je hier meteen morgen mee begint.


Nathalie Rabouille - Roosros architecten

RoosRos Architecten maakt gezonde en toekomstgerichte gebouwen: van woonhuis tot school, van kantoor tot tiny house. Ze bouwen circulair. Er wordt bijvoorbeeld met sloopafval gebouwd, ze verwerken oude spijkerbroeken in isolatiemateriaal en ontwerpen modulaire gebouwen. Daar ligt de toekomst, toch? RoosRos architecten denkt tien stappen verder. Want wat als de architect en zijn beroep zoals we die nu kennen over 10-20-50 jaar niet meer bestaat? Een ondenkbare situatie? In een wereld van toenemende digitalisering en robotisering én de huidige klimaatproblematiek moeten we volgens Roosros architecten ons vak, maar vooral onszelf innoveren. Benieuwd naar hoe zij de toekomst zien? Nathalie Rabouille is projectarchitect bij RoosRos, winnaar van de Innovation Award 2019, en neemt je graag mee naar de toekomst.


Paul van Ass - Ondernemer en coach

De Olympische Spelen van London in 2012? Daar was het prachtige hockeyspel van de heren hockeyers resultaat van een team dat onder leiding stond van gedreven bondscoach, Paul van Ass. Hij coachte het team zelfs naar een zilveren medaille. Eind jaren 80, begin jaren 90 ervaarde Paul de mooiste ervaring in zijn leven door een overname van het Oost-Duitse bedrijf Mebia GMBH. Het reorganisatieproces, de cultuurverschillen, de samenwerking aldaar met het management en het onderdeel van zijn geschiedenis maakte de betrokkenheid voor hem bijzonder. In zijn lezing ‘The Art of teamwork’ licht Paul uit welke factoren van belang zijn bij het samenstellen van teams en hoe hij het team met elkaar in verbinding probeert te brengen.


Elyse Nijsse - Wellbeing Program Specialist at Healthy Workers

Elyse richt zich bij Healthy Workers op het verbeteren van de fysieke en mentale gezondheidsresultaten voor medewerkers via Business & Building Design. Om dit te bereiken ontwikkelde ze het B3 Well model dat belangrijke verbanden markeert van de omvang van factoren die het welzijn van werknemers beïnvloeden; inzicht krijgen, werkplekken meten en inspelen op de behoeften van werknemers op de meest impactvolle manier. Elyse neemt je tijdens de lezing mee naar een gepersonaliseerd kantoor welzijn. Hoe stem je een kantooromgeving af op de gebruiker? Aan de hand van oefeningen die je kunt toepassen tijdens het ontwerp van een WELL ontwerp zal je de lezing zéker verlaten met nuttige informatie.


Max Blom - North Actionsports Group

“Ondernemen heeft eigenlijk niets met werken te maken, je volgt je passie, je doel en je eigen opdrachten, het is genieten als je iedere dag je eigen dromen mag najagen” De woorden van Max Blom Sr. Een avonturier en ondernemer in hart en nieren. Met een volle rugzak aan ervaringen bij grote merken als O’Neill en Brunotti neemt Blom op 50 jarige leeftijd de merken Magic Marine en Maui Magic over, terwijl hij samen met zijn zoon bouwt aan het nieuwe Kitesurf merk Mystic. Inmiddels twaalf jaar later heeft Blom zijn bedrijf verkocht aan het Amerikaanse North Sails, maar hij is nog niet klaar met de wereld veroveren... Benieuwd naar zijn volgende stap? In een interactieve sessie deelt Blom zijn ervaringen en visies én staat hij open voor vragen.


Programma:

15:30 uur Inloop

16:00 uur Lezingen / Workshops / Introductie nieuwe collecties -
Met mogelijkheid om drie van de vijf lezingen / workshops te volgen.
Voorkeur kan worden aangegeven bij 'registreer' ticket.

18:00 uur Borrel & diner (fingerfood & buffet)

20:00 uur Einde


Locatie:

Interstuhl NL & Be
Energieweg 21
2382 NB Zoeterwoude


Parkeren:

Voor de deur en in de straat is de mogelijkheid tot gratis parkeren.
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Interstuhl NL & Be

Energieweg 21

2382 NB Zoeterwoude

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen