€ 5 – € 19,50

Aan de slag met kleur: Vlisco in The New Haberdashery

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Het Nieuwe Instituut

Museumpark 25

3015 CB Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

ELKE ZONDAGMIDDAG: workshops voor kinderen én volwassenen!

De kleurrijke prints van Vlisco, ook wel Wax Hollandais genoemd, zijn al 170 jaar populair in een groot aantal Afrikaanse landen. In Nederland waren ze tot voor kort onbekend, maar daar komt de laatste jaren snel verandering in. Van de Vlisco-stoffen die verkrijgbaar zijn in The New Haberdashery maken volwassenen een tote bag. Kinderen maken hun eigen kleurrijke prints met diverse verftechnieken.

Volwassenen
Tijdens de zondagmiddagworkshop op 30 juli dient een eenvoudig te maken tas als canvas voor de bijzondere prints. Enige ervaring met een naaimachine is wel gewenst voor deze workshop.

De workshop kost € 19,50 en dat is inclusief begeleiding, patroon, stof, fournituren, gebruik apparatuur, koffie, thee en iets lekkers. Let op: lunch is niet inbegrepen, maar op de kaart van Het Nieuwe Café staan diverse broodjes en salades.
Tijd: 12.00 tot 16.00 uur
Max. 10 deelnemers

Kinderen
Naast schilderen met een kwast zijn er nog zoveel andere verftechnieken om te ontdekken. Heb jij ooit geschilderd met een waterpistool, nagellak of zeepsop? Na een rondleiding door de tentoonstelling Designing the Surface gaan kinderen aan de slag met verschillende manieren om verf te gebruiken.

De workshop kost €5,00 inclusief entree, een korte rondleiding, begeleiding en de materialen.
Tijd: 12.00 tot 14.00 uur
Max. 15 deelnemers

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Het Nieuwe Instituut

Museumpark 25

3015 CB Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen